Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ και ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!- Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το ΣΗΜΕΙΟ που έπεσε το ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ της Air Algerie στο Μάλι

Το γαλλικό κανάλι France2 μετέδωσε τις πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής του αεροπλάνο της Air Algerie, το πρωί της Πέμπτης, στο Μάλι.

Δεν υπάρχουν επιζώντες ,δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ μετά την έκτακτη σύσκεψη που είχε με τους υπουργούς του αναφορικά με την χθεσινή αεροπορική τραγωδία με το αεροσκάφος της Air Algerie που στοίχισε τη ζωή σε 118 ανθρώπους -112 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.
1
«Το «μαύρο κουτί» βρίσκεται στα «χέρια» των Γάλλων στρατιωτών που έχουν σφραγίσει την περιοχή όπου βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους», υποστήριξε.
4
Ο Γάλλος πρόεδρος επεσήμανε επίσης ότι, μέχρι τώρα, το πιθανότερο σενάριο για την συντριβή του αεροσκάφους είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.
Ο Ολάντ προεδρεύει της υπουργικής ομάδας που έχει συσταθεί για την έρευνα της συντριβής του αεροσκάφους MD-83 που ανήκε στην ισπανική εταιρεία Swiftair και είχε ναυλώσει η Air Algerie.
2
Αν και οι γαλλικές αρχές επεσήμαναν ότι το πιθανότερο είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες να οδήγησαν στην συντριβή του αεροπλάνου, δεν έχουν αποκλείσει το σενάριο της τρομοκρατίας -καθώς στο βόρειο Μάλι, όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του MD-83 δρούν ένοπλες ομάδες ανταρτών και τζιχαντιστές.
3
Θρήνος στη Γαλλία
“Δεν υπάρχουν επιζώντες”, δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ αναφερόμενος στους 110 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των 51 Γάλλων, που βρίσκονταν στο αεροπλάνο.
Σχεδόν οι μισοί από τους ανθρώπους, που επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος, κατάγονταν από τη Γαλλία, με τον πρόεδρο της χώρας να τονίζει ότι θα συνεχιστούν οι έρευνες, μέχρι να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις