Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δήμαρχος, Πρόεδρος και κάτοικοι της Νάξου «πέταξαν» στη θάλασσα Μηχανικό του ΤΑΙΠΕΔ!

Δεν δέχτηκε ιδιώτη Τοπογράφο – Μηχανικό, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, να χαρτογραφήσει δημόσια κοινόχρηστη έκταση, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Προκοπίου.


Ο εν λόγω τοπογράφος εκτελούσε εντολή της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) σε αγαστή συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ.
Η αντίδραση του δημάρχου, Μανώλη Μαργαρίτη, ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Μηχανικός να αποχωρήσει «κακήν κακώς» κι ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος να ακυρώσει όλο τον προγραμματισμό.

Σημειώνεται πως ο Τοπογράφος – Μηχανικός κλήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου και απαιτήθηκε να σταματήσει κάθε ενέργεια και να αποχωρήσει άμεσα από την περιοχή. Εντονότατη ήταν και η αντίδραση του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Αρσενίου, αλλά και κατοίκων της περιοχής., Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του, του Τοπογράφου – Μηχανικού. εμποδίζοντας την διαδικασία.

Σε ανακοίνωση, δε, του Δήμιου επισημαίνονται τα εξής: «Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλης Μαργαρίτης, δρομολογούν τις επόμενες ενέργειές τους, εμμένοντας στην αρχική τους τοποθέτηση ότι ο τόπος μας ανήκει και θα τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

aggaleto.blogspot.gr
http://argolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις