Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Αποκεφαλισμός Λιβανέζου στρατιώτη από τζιχαντιστές

Mαχητές του Ισλαμικού Κράτους αποκεφάλισαν έναν στρατιώτη από το Λίβανο, που βρισκόταν μεταξύ των 19 στρατιωτών που είχαν αιχμαλωτίσει οι εξτρεμιστές ισλαμιστές όταν κατέλαβαν για λίγες ημέρες μια πόλη στη λιβανική μεθόριο νωρίτερα αυτόν το μήνα, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης σήμερα.


Ο στρατιώτης, που έχει αναγνωριστεί ως ο Άλι αλ Σάγεντ, ένας σουνίτης μουσουλμάνος από το βόρειο Λίβανο, εμφανίζεται με τα μάτια καλυμμένα, τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, να αντιστέκεται και να κλωτσάει ενώ ένας μαχητής ανακοινώνει ότι θα τον εκτελέσει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο στρατός του Λιβάνου απέφυγε να σχολιάσει αλλά πηγές ασφαλείας και πηγές από το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαίωσαν τον τελευταίο αυτό αποκεφαλισμό.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά η οργάνωση ανήρτησε ένα βίντεο όπου εμφανίζονται 9 άλλοι στρατιώτες να εκλιπαρούν για τις ζωές τους, απευθύνοντας έκκληση στις οικογένειές τους να βγουν στους δρόμους στις επόμενες 3 ημέρες για να ζητήσουν την απελευθέρωση των ισλαμιστών κρατουμένων ως προϋπόθεση να μην έχουν την τύχη του αλ Σάγεντ.



Δείτε το βίντεο από τον ALPHA




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις