Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Βοήθησε κι ΕΣΥ να εκδώσουμε και να μοιράσουμε σε κάθε Έλληνα τις «150 σελίδες θανάτου του Κορανίου»...για ν’αναγκαστούν να δείξουν οι ορδές των εκατομμυρίων ισλαμο-λαθρο-εισβολέων το «πραγματικό πρόσωπό» τους...

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές και τακτικές για να ελεγχθεί η Κοινή Γνώμη.
Όσον αφορά τους bloggers επίσης.


Η τακτική που έχει επιλέξει γι’ αυτούς το κατοχικό καθεστώς των εγχώριων έμμισθων Αρμοστών εγκάθετων της διεθνούς Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει διάφορες όψεις.

Μια απ’ αυτές είναι το «ψαλίδισμα» των «φτερών» τους όταν αυτά παίρνουν ν’ ανοίξουν περισσότερο από το «επιτρεπτό».
Τότε διαπιστώνεις πως του τάδε blogger ενώ διαρκώς «ανέβαινε» η δημοφιλία και συνεπώς η ιστοσελίδα του, ξαφνικά, αρχίζει να «κλείνεται» από παντού ασφυκτικά.

Άλλοι συνάδελφοι bloggers που σχημάτιζαν γύρω του ένα σφριγηλό δίκτυο αναδημοσιεύσεων (και συνεπώς «ασφάλειας»), ξαφνικά «εξαφανίζονται» από κοντά του.
Κόβουν λάσπη!

Ο γενικότερος «εσκεμμένος αποκλεισμός του από ΠΑΝΤΟΥ» γίνεται όλο και πιο αισθητός.
Μέχρι που η «ενοχλητική ιστοσελίδα» και ο «χειριστής της» καταρρέουν.
Εξαφανίζονται.

Καμιά φορά όμως, τα πράγματα γίνονται μπούμερανγκ για τους «δυσώδεις υπόγειους ενορχηστρωτές τέτοιων κατεδαφίσεων ιστοσελίδων και bloggers».
Ενίοτε, καταφέρνουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.

Ακόμη και πράγματα που μέχρι πριν λίγο φάνταζαν ακατόρθωτα.
πχ Να ωριμάσουν οι συνθήκες ώστε να επαναληφθεί κι εδώ, στην Ελλάδα, αυτό που συνέβη στην Δανία με τα Σκίτσα του Μωάμεθ.

Η «Έξοδος»....

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον υποβάλλουν στην «παραπάνω περιοριστική ασφυκτική διαδικασία».
Όταν λοιπόν αυτό συμβαίνει, ο καθένας αντιδρά με διαφορετικό τρόπο.
Κάποιοι γκρινιάζουν λίγο και μετά υποτάσσονται.
Κάποιοι άλλοι δέχονται να μπουν στην «μισθοδοσία» κάποιων άλλων και να γράφουν και να αναδημοσιεύουν αυτά που τους λένε.

Κάποιοι άλλοι, τσαντίζονται τόσο πολύ από το «ασφυκτικό pressing» που μη βλέποντας γύρω τους καμία άλλη διέξοδο ενστικτωδώς δίνουν όλη τους την υπολειπώμενη ενέργεια σε μια ύστατη Μεγάλη Επίθεση.

Τα παίζουν όλα για όλα.
Είναι η περίπτωση που κάποιες «Αφανείς αδίστακτες πιεστικές Σκιές» Δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή από την «Έξοδο».

Και δεν εννοώ βεβαίως την «έξοδο» που εννοούν όλοι αυτοί που καιρό τώρα «κλείνουν» γύρω σου κάθε «ενεργό διέξοδο» που ανοίγεις.
Όχι. Δεν εννοώ την «φυγή» και την «εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας».

Εννοώ την άλλη την «Έξοδο», εκείνη που τα «παίζεις όλα για όλα», την «Έξοδο Αυτοκτονίας», την «Έξοδο από την Πολιορκούμενη Πόλη με το όπλο γεμάτο στο χέρι ρίχνοντας» κι «ότι θέλει ας γίνει».

Αν είναι να πέσεις, τότε θα πάρεις μαζί σου όσο το δυνατόν περισσότερους από τα τομάρια που «στην έπεσαν».
Καιρό τώρα οι «έξωθεν μισθοδοτούμενοι και καθοδηγούμενοι» κύριοι του Καθεστώτος φροντίζουν να φέρνουν εδώ μέσα καραβιές ισλαμιστών εισβολέων.

Καιρό τώρα, πολλοί στο διαδίκτυο προσπαθούμε να αναδείξουμε τον «ισλαμικό κίνδυνο» που θεριεύει μέρα τη μέρα στην Ελλάδα με κάθε μέσο.

Ένας από τους τρόπους που επέλεξα – από το 2004 - ήταν να μελετήσω ξανά και ξανά το Κοράνι και να καταγράψω όλους τους «θανατηφόρους στίχους του»...

Όλους αυτούς που «ωθούν τους μουσουλμάνους στο να σκοτώσουν, να εξοντώσουν τους άπιστους (μη μουσουλμάνους), κατακαίγοντας τα πάντα και μετατρέποντας όλο τον πλανήτη σε πεδίο του Ισλάμ»...

Αυτοί οι στίχοι γέμισαν 150 σελίδες...από τις 450 που είναι συνολικά το Κοράνι...αυτή είναι η «κρύα καρδιά του»...η γεμάτη φριχτό θάνατο καρδιά του....οι «150 θανάσιμες σελίδες του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις