Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΚΕ: Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο να ζουν με ψίχουλα

Μια ακόμη επίθεση στην κυβέρνηση πραγματοποίησε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, εστιάζοντας στον ΕΝΦΙΑ και το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα που παρουσιάζει η Ελλάδα:

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το ματωμένο πρωτογενές πλεόνασμα, οι λαϊκές οικογένειες λαμβάνουν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, απόδειξη ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι και η ανάκαμψη για το κεφάλαιο προϋποθέτουν τη μονιμοποίηση των χαρατσιών και των δεκάδων αντιλαϊκών φόρων για τη λαϊκή οικογένεια» αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του, για το πρωτογενές πλεόνασμα και τον ΕΝΦΙΑ.
«Απέναντι σ' αυτήν τη φοροεπιδρομή χρειάζεται με την πάλη μας να αντιτάξουμε: Δεν αντέχουμε άλλο να ζούμε στη μιζέρια, να ζούμε με ψίχουλα» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις