Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ…

Λίβυοι νέοι εντάσσονται στην ΙΚΙΛ μέσω Τουρκίας

Συνεχίζονται δίχως κανένα εμπόδιο οι μέσω Τουρκίας εντάξεις ατόμων στην ΙΚΙΛ. Εφημερίδα από την Λιβύη σε σημερινή της είδηση παραθέτει ένα εντυπωσιακό παράδειγμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Libya Herald στην Τουρκία λειτουργεί δίκτυο μέσω του οποίου εντάσσονται νέοι απο την Λιβύη στην ΙΚΙΛ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποίησε στην εφημερίδα ο πατέρας ενός από αυτούς τους νέους, υπάρχει άτομο ονόματι “Εμίρ” που μεταφέρει Λίβυους νέους μεταξύ Συρίας και Ιράκ για να ενταχθούν στην ΙΚΙΛ.
Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στον πατέρα του ο Μουάντ, που μέσω Τουρκίας εντάχθηκε στην ΙΚΙΛ, η εντός 72 ωρών ένταξη από την Λιβύη στην ΙΚΙΛ είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Ο πατέρας του περιγράφει πως δεν υπάρχει κανένα αστυνομικό εμπόδιο που θα σταματούσε αυτό το δίκτυο.
………
Haber.sol.org. 9/9/2014

ΚΡΑΤΟΣ – ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

¨ Η ΜΙΤ το οργανώνει, οι μαχητές της ΙΚΙΛ εκπαιδεύονται στο Άντεπ¨
MIT
Η Γερμανική Κρατική Τηλεόραση ARD δημοσίευσε εικόνες από εκπαίδευση μαχητών της ΙΚΙΛ σε στρατόπεδο στο Γκαζιάντεπ. Στην είδηση παρατίθεται ο ισχυρισμός πως από την Γερμανία έχουν πάει να ενταχθούν στην ΙΚΙΛ 400 άτομα και ότι η όλη οργάνωση γίνεται από την ΜΙΤ.
Στην είδηση παρατίθενται και οι απόψεις του δικηγόρου Μεχμέτ Ερντέμ που έχει προσληφθεί από οικογένειες που μέλη τους έχουν ενταχθεί στην ΙΚΙΛ. Ο δικηγόρος Ερντέμ αναφέρει πως τα τζαμιά έχουν καταστεί εστίες παροχών για την ΙΚΙΛ και δηλώνει : ¨Τα τζαμιά θα πρέπει να σταματήσουν να είναι εστίες τρομοκρατίας. Η ΜΙΤ εμπλέκεται σε αυτή την ιστορία. Οι νέοι από στρατόπεδα τρομοκρατίας στο Γκαζιάντεπ, μεταφέρονται σε Συρία και Β. Ιράκ. Στα σύνορα δεν γίνεται κανένας έλεγχος¨.
 T/K Αφρίκα 1/9/2014
Αναδημοσίευση από Τ24.com.tr
 Σχ : Για όλα αυτά που αναφέρει το ΚΡΑΤΙΚΟ τηλεοπτικό κανάλι της Γερμανίας ακούσατε να αναμεταδίδει τίποτε κανένα μεγάλο ΜΜΕ στην Ελλάδα ; Εδώ που τα λέμε που να προλάβουν ; Μεταξύ Σουλειμάν, Καρανταγί και ταβούκ γκιοκτσού, που να χωρέσουν αυτές οι ειδήσεις ;

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις