Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πολιτική αποκλεισμών για μικροκομματικά οφέλη, καταγγέλλει η Ρένα Δούρου

Για πολιτική αποκλεισμών κάνει λόγο η Ρένα Δούρου, με αφορμή το γεγονός πως δεν προσκλήθηκε στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για τις καταστροφές που προκάλεσαν στην Αττική οι πλημμύρες.


«Η ενέργεια αυτή είναι αποκαλυπτική του πώς αντιλαμβάνεται η σημερινή κυβέρνηση το ρόλο και την αποστολή της δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ρόλο εκτελεστικού βραχίονα, συμπληρωματικού της κεντρικής εξουσίας, χωρίς λόγο», αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη της Ρένας Δούρου, «Δύναμη Ζωής».

Σύμφωνα με την περιφερειάρχη Αττικής, πρόκειται για μία αντιμετώπιση που εντάσσεται «σε έναν προεκλογικού τύπου σχεδιασμό, ο οποίος απάδει της κρισιμότητας της δύσκολης συγκυρίας».

Όπως αναφέρει, «σήμερα, που οι πολίτες των δήμων της Αττικής μετρούν τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική αποκλεισμών για προφανή μικροκομματικά οφέλη. Μια πολιτικάντικη πολιτική που ευθύνεται για το γεγονός ότι εν έτει 2014 η αντιπλημμυρική προστασία παραμένει ζητούμενο». 

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις