Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Νέα δημοσκόπηση φέρνει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ

Μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία κατά 3,7% είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» από την E-VOICE.
Η δημοσκόπηση φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο με ποσοστό 21,2%, έναντι 17,5% της Νέας Δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το 5,3%, το Ποτάμι είναι στο 4,6%, το ΚΚΕ 4,4% ΠΑΣΟΚ 3,9, οι ΑΝ.ΕΛ με 2%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 1,1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,8%. Μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων (16,7%).
Μοιρασμένες οι απόψεις για τον αν θα πρέπει να διεξαχθούν
εκλογές. Το 46,2% απάντησε δεν πρέπει και το 45% πως πρέπει. Το 44% πιστεύει πως θα θα οδηγηθούμε στις κάλπες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ το 35,9 εξέφρασε άλλη άποψη.
Πάντως, στο ερώτημα «Ποιος πιστεύετε πως είναι πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός», το 35,7 εμπιστεύεται Αντώνη Σαμαρά και το 31,9 τον Αλέξη Τσίπρα.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις