Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τον άφησαν νεκρό στο πεζοδρόμιο, μετά από χρήση ηρωίνης

Σοκαριστική εικόνα αντίκρισαν αστυνομικοί στη Λιβαδειά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Ένας 30χρονος άνδρας βρισκόταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο, ημίγυμνος και όπως
διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, ήταν νεκρός.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο νεαρός άνδρας είχε κάνει χρήση ηρωίνης, σε διαμέρισμα της περιοχής που βρέθηκε και η παρέα του τον εγκατέλειψε στο πεζοδρόμιο.

Ο 30χρονος βρέθηκε στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Δελφών. Οι αστυνομικοί κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Η ασφάλεια Λιβαδειάς προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων, χρηστών ουσιών στην πλειοψηφία τους. Από την προανάκριση προέκυψε το «σενάριο» που προαναφέρθηκε. Ο 30χρονος δεν έφερε κακώσεις ούτε προέκυψε κάποια ένδειξη πως προηγήθηκε πάλη.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή. Η Ασφάλεια Λιβαδειάς συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.


"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις