Οι φίλοι της Λιβόρνο (που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της ΑΕΚ) μιμήθηκαν τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε αντίστοιχη κίνηση στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, ενθυμούμενοι όχι μόνο τον Λουκάνικο αλλά και τον Μητσάρα που μας άφησε πριν από λίγες μέρες.
Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιγιάλειο δυο οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο και ύψωσαν ένα πανό με την υπογραφή της ORIGINAL που έγραφε «δυο αγωνιστές έφυγαν. Καλό ταξίδι, Μητσάρα-Λουκάνικο».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουκάνικος έγινε γνωστός από την παρουσία του σε διαδηλώσεις στους δρόμους της Αθήνας και πρόσφατα «έφυγε» σε ηλικία δέκα ετών, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, ενώ είχε γίνει θέμα μέχρι και στο περιοδικό «Time».
"Οι απόψεις του
ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου