Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΛΕΣΒΟ,ΚΡΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ…ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!! ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ 2015 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΛΕΣΒΟ,ΚΡΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ…ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!! ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!

Εκατομμύρια άνθρωποι καλωσόρισαν και γιόρτασαν το Νέο Έτος 2015 κάτω από τον νυχτερινό αλλά φωτισμένο ουρανό με
αμέτρητα πυροτεχνήματα. Μόνο στην Ελλάδα το κλίμα ήταν βαρύ (και όχι λόγω κακοκαιρίας). Ολόκληρες περιοχές στην χώρα έκαναν πρωτοχρονιά χωρίς ρεύμα. Ενώ στα Χανιά οι πλημμύρες βούλιαξαν την πόλη. Αγγαρεία θύμιζε για μια ακόμα φορά το “σόου” που διοργάνωσε ο Καμίνης στην Αθήνα, με το τσουχτερό κρύο να αποθαρύνει ακόμα περισσότερο τους…λιγοστούς Έλληνες να υποδεχτούν την πρωτοχρονιά στο κέντρο.

Δείτε εικόνες από όλο τον κόσμο και μετά δείτε τι έγινε στην Ελλάδα:



ΣΙΔΝΕΙ



ΛΟΝΔΙΝΟ



ΜΟΣΧΑ



ΒΕΡΟΛΙΝΟ



ΝΤΟΥΜΠΑΙ



ΑΧΡΗΣΤΟΙ στη ΔΕΗ! Πάνε να την ξεπουλήσουν! ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ η μισή Αθήνα χωρίς ρεύμα Πρωτοχρονιάτικα!

Ώρα 00:31: Πολλά είναι τα τηλεφωνήματα και οι καταγγελίες στο “Makeleio.gr” , για περιοχές της Αθήνας από το κέντρο μέχρι τα Βόρεια Προάστια που δεν έχουν ρεύμα πάνω από μια ώρα.
Βυθισμένοι στο σκοτάδι χωρίς ηλεκτρικό και μέσα στο κρύο πρωτοχρονιάτικα. Οι οικογένειες που έχουν άρρωστο μέλος τι θα κάνουν;
Άχρηστοι όλοι στη ΔΕΗ! Πάνε να την ξεπουλήσουν. Με την πρώτη κακοκαιρία η μισή Αθήνα βυθίστηκε στο μαύρο σκοτάδι!

Στα σκοτάδια υποδέχθηκαν το 2015 οι κάτοικοι της Λέσβου
Στα σκοτάδια υποδέχθηκαν το 2015 οι κάτοικοι του Μανταμάδου, στη Λέσβο, λόγω διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ.
Δεκάδες είναι τα μηνύματα διαμαρτυρίας από την ευρύτερη περιοχή του Μανταμάδου, όπως αναφέρει το lesvosnews.gr.
Όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν το νέο έτος με τις λάμπες αφού από τις 21:00 το βράδυ και μετά γίνονταν απανωτές διακοπές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Μάλιστα πολλοί από αυτούς είχαν πάθει και ζημιές σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τους.
Ευτυχώς οι περισσότεροι λόγω της ημέρας έδιναν κάποιες δικαιολογίες στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και εύχονταν καλή χρονιά!
Πρωτοχρονιά χωρίς ρεύμα στον Πλατανιά
Με  καταιγίδες,  αστραπές, βροντές, αλλά και με βροχή από πυροτεχνήματα υποδέχτηκαν τα Χανιά τον καινούργιο χρόνο, σύμφωνα με το zarpa.gr.
Μπορεί ο κακός καιρός να μην βοήθησε για να βγουν οι Χανιώτες στους δρόμους, παρόλα αυτά από τα μπαλκόνια έπεσαν οι καθιερωμένες μπαλωθιές, για το καλό του νέου χρόνου, καθώς και πυροτεχνήματα, σαφώς λιγότερα από προηγούμενες χρονιές.
Στο μεταξύ στον Πλατανιά υποδέχτηκαν τον καινούργιο χρόνο χωρίς ρεύμα, λόγω βλάβης στην ευρύτερη περιοχή, ενώ δένδρα έπεσαν στην παλιά Εθνική οδό από τους σφοδρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.
Οι οδηγοί που κινούνται στη περιοχή πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σε σκηνικό Αποκάλυψης υποδέχτηκαν το 2015 τα Χανιά -Εικόνες χάους από τις πλημμύρες !!

Σε κλοιό σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκονται για … δεύτερη ημέρα τα Χανιά που υποδέχτηκαν το νέο έτος με πλημμύρες, αποκλεισμούς δρόμων ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό τους.
Η Πυροσβεστική τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς δέχτηκε βροχή τηλεφωνημάτων για απαντλήσεις υδάτων από καταστήματα και σπίτια, απεγκλωβισμούς οδηγών και απομάκρυνση αντικειμένων από το οδόστρωμα.
Τα σημαντικότερα προβλήματα για τους οδηγούς καταγράφηκαν στην Αγ. Μαρίνα, στην εθνική οδό, στο δρόμο από Χανιά προς Κίσαμο ενώ ακόμη και μέσα στην πόλη των Χανίων οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους. Ο δρόμος από τον Κόμβο του Βαμβακόπουλου προς Μουρνιές παραμένει κλειστός και δυνάμεις της τροχαίας δίνουν οδηγίες στους οδηγούς για την εκτροπή της κυκλοφορίας.
Η έντονη βροχόπτωση που έκανε τους δρόμους παραμονή Πρωτοχρονιάς να μοιάζουν με ποτάμια,  μετέτρεψε μεγάλο μέρος της πόλης σε… Βενετία, όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες.
Αγ. Μαρίνα – Νύχτα της Πρωτοχρονιάς
Στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνονταν με ιδιαίτερη δυσκολία ενώ η Πυροσβεστική επενέβη για τον απεγκλωβισμό επιβατών από οχήματα που ακινητοποιήθηκαν.
Σε ένα μεγάλο τμήμα από το ύψος του Σταλού μέχρι και την διασταύρωση του Ταυρωνίτη, η κατάσταση ήταν επικίνδυνη για τους οδηγούς λόγω διαρκών κατολισθήσεων
Σε ένα μεγάλο τμήμα επίσης του Πλατανιά διεκόπη η ηλεκτροδότηση.
Ακινητοποιημένα οχήματα στην Εθνική – Το νερό ξεπέρναγε το στηθαίο
Εικόνες χάους καταγράφηκαν και στην Εθνική Οδό ενώ σε αρκετά σημεία το νερό ξεπέρναγε το στηθαίο.
Στο 1ο χιλ. της νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Κισάμου αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και χρειάστηκε και εδώ η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό επιβατών
Νεροκούρου ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Απίστευτες εικόνες και μέσα στην πόλη των Χανίων.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις