Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτης είδε δίπλα σε μάνδρα σπιτιού ένα πλαστικό δοχείο χωρητικότητας 30 λίτρων που έμοιαζε με εκρηκτικό μηχανισμό και ενημέρωσε την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως πρόκειται για βόμβα με εκρηκτική ύλη αμμωνιοδυναμίτιδα τρεις πυροκροτητές, δύο κομμάτια βραδύκαυστο φιτίλι και κομμάτια από στουπί την οποία για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο άγνωστοι άφησαν στο σημείο. Από τις έρευνες προέκυψε πως σε κοντινό σημείο από εκεί που βρέθηκε η βόμβα διαμένουν συγγενείς βαρυποινίτη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές και το όνομά του έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές υποθέσεις εκβιασμών ακόμη και συμβολαίων θανάτου.
Πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν προκύπτει οποιαδήποτε σύνδεση. Ωστόσο, οι Αρχές προβληματίζονται ιδιαίτερα καθώς η βόμβα ήταν ικανή να ισοπεδώσει ένα ολόκληρο κτίριο.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου