«Γιωργάκη λεφτά υπάρχουν;» «Λεφτά υπάρχουν μόνο για σας! Μνημόνια υπάρχουν μόνο για μας!» έγραφαν τα πανό κατά του πρ. πρωθυπουργού
Στις 6 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη στο Παπστράτειο Μέγαρο Αγρινίου η ομιλία του Γ.Παπανδρέου. Ωστόσο μέλη αριστερών οργανώσεων και ομάδες πολιτών πραγματοποίησαν συγκέντρωση κατά του πρ. Πρωθυπουργού στην πλατεία Παναγοπούλου.
.
Το κάλεσμα που τις προηγούμενες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου αναφέρει:
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΥΠΟΔΟΧΗ» ΑΝΤΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ «ΤΙΜΗΣΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!!! θΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ «ΤΙΜΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου