Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Γ.Σταθάκης: "Τον Μάρτιο θα χρειαστούμε 4-5 δισεκατ. ευρώ"

Στα 4-5 δισ. ευρώ προσδιόρισε το ύψος της χρηματοδοτικής γέφυρας ο Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. 
 
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας τον Μάρτιο, αν δεν ανακάμψουν τα φορολογικά έσοδα, που έχουν υποχωρήσει 7% ή 1,5 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο.
 
Όπως ανέφερε, η Ελλάδα θέλει να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους του διεθνούς πακέτου διάσωσης μέχρι τον Ιούνιο και ζητάει από άλλες κυβερνήσει τις ευρωζώνης να της χορηγήσουν μία χρηματοδότηση γέφυρα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις στο μεταξύ, η οποία εκτίμησε ότι ανέρχεται σε 4-5 δισ. ευρώ. 
 
Εάν η Γερμανία και οι άλλες κυβερνήσεις της ευρωζώνης δεν μαλακώσουν τη θέση τους σχετικά με την παροχή χρηματοδότησης-γέφυρα, δήλωσε ο κ. Σταθάκης, η Ελλάδα «θα είναι η πρώτη χώρα που θα χρεοκοπήσει για 5 δισ. ευρώ».
 

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


ΠΗΓΗ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις