Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για το μνημόνιο

Τι λέει για συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και εκλογές
«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών για το μνημόνιο» τονίζει ο υπουργός
Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος παράλληλα δεν αποκλείει συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά «αν χρειαστεί».

Όπως τονίζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» η εξεταστική για το μνημόνιο θα γίνει για να μάθει ο κόσμος πώς μπήκε σε αυτό η Ελλάδα και σημειώνει: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών. Εμένα τουλάχιστον ούτε περνούν από το μυαλό μου ποινικές ευθύνες» υπογράμμισε.






Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να καλέσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε «Βεβαίως, να φωνάξει τον κ. Σαμαρά και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, να τους ενημερώσει και να συζητήσουν ή εάν χρειαστεί, να προχωρήσουμε και σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, γιατί όχι;».

Παράλληλα παραδέχεται ότι το θέμα των εκλογών είναι μεν στο τραπέζι, αλλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε πως χρειάζονται εκλογές.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις