Της Λίας Κοντοπούλου
Ο μόνος που είχε συμφέρον να αλλοιώσει τη λίστα Λαγκάρντ είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατέληξε στην πολύωρη αγόρευσή της η Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου.
Χαρακτήρισε "προφάσεις εν αμαρτίαις" όλους τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του πρώην Υπουργού και τόνισε ότι ήταν ο μόνος που είχε συμφέρον να προχωρήσει στη νόθευση της λίστας, ώστε να μην υποστούν φορολογικό έλεγχο οι συγγενείς του και να μην ζημιωθεί η πολιτική του εικόνα.
Η Εισαγγελέας πρότεινε προς το Ειδικό Δικαστήριο να κηρύξει ένοχο τον πρώην Υπουργό και για τις δύο κατηγορίες της νόθευσης εγγράφου και της απόπειρας απιστίας προς την Υπηρεσία.

Η εισαγγελέας έκλεισε την αγόρευσή της με την ευχή η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ να είναι "το τελευταίο στραβοπάτημα της δημόσιας διοίκησης. "Ας ελπίσουμε" είπε, "κάποια στιγμή να είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τους προγόνους μας, αλλά και για το κράτος και τη διοίκησή μας, να αναβαθμιστεί και να έχει καλύτερη εικόνα και στο εξωτερικό."
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου