Κορυφώνεται η αγωνία για τον 34χρονο ειδικό φρουρό που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες το
πρωί στις Βρύσες Χανίων, όταν 50χρονος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ομάδας αστυνομικών του ΤΑΕ Αποκορώνου, επειδή έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του.
Ο 34χρονος ειδικός φρουρός που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος» των Χανίων όπου, μετά από χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και παραμένει.
Όπως επισήμανε μιλώντας πριν από λίγο στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Χαράλαμπος Δουλγεράκης, ο αστυνομικός παραμένει στη ΜΕΘ και αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, θα μπορέσουν να δώσουν στους γιατρούς μια σαφέστερη εικόνα για την εξέλιξη της υγείας του.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου