Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Βρήκαν τους τρεις υβριστές του Γιακουμάκη- Έφοδοι στα σπίτια τους

Τρεις φοιτητές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε ηλεκτρονική σελίδα στο Διαδίκτυο.


Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τους τρεις νεαρούς και αναμένονται συλλήψεις.Ήδη οι αστυνομικοί έχουν κάνει εφόδους στα σπίτια των «διαχειριστών».

Ειδικότερα, οι δύο είναι φοιτητές από Αθήνα, και Μυτιλήνη κι ο τρίτος ένας 50χρονος οι οποίοι ανήρτησαν στο blog τα υβριστικά σχόλια.



Eξετάζεται η μεταξύ τους σχέση καθώς και η τυχόν επαφή με τον Βαγγέλη άλλους φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Πάντως, λίγες ώρες μετά τις δημοσιεύσεις, το blog έπεσε ωστόσο οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν προνοήσει και αποθήκευσαν τα ηλεκτρονικά ίχνη.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις