Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η ΑΕΚ κατήγγειλε τους εισαγγελείς της ΕΠΟ…

Όπως έγινε γνωστό κατά την απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα του ντέρμπι η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στην καταγγελία των
ποδοσφαιρικών εισαγγελέων οι οποίοι ήταν παρόντες στο ΟΑΚΑ στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Η ΑΕΚ –όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Χάρης Γρηγορίου- έκανε την καταγγελία αυτή στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, τον εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο αλλά και τον υφυπουργό,Σταύρο Κοντονή διαμαρτυρόμενη για την στάση που τήρησαν στο θέμα της συμπεριφοράς των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι. 





Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αδιάψευστά στοιχεία –όπως είναι το βίντεο και οι φωτογραφίες- που αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζουν για την συμπεριφορά των δύο ανδρών. 

Επισημαίνουν, μάλιστα, ότι οι δύο εισαγγελείς της ΕΠΟ μερολήπτησαν και δεν ανέφεραν τα περιστατικά αυτά, κάτι που δεν έκαναν και στην περίπτωση της δήλωσης του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος του ματς.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις