Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

O EΛΛΗΝΑΣ αντιδήμαρχος - μποξέρ ξαναχτυπά! (VIDEO)

Ξαναχτύπησε στην κυριολεξία ο νταής αντιδήμαρχος Κορίνθου ο οποίος είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης και αρνητικών σχολίων στην τοπική κοινωνία για την απαράδεκτη ενέργειά του να
χτυπήσει ιδιοκτήτρια οικοδομής και μάλιστα την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας με αφορμή μια πολεοδομική παράβαση.

Μετά την επίθεση on camera που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Χατζή, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό ο τοπικός άρχοντας διακρίνεται μαζί με τρία ακόμη άτομα να επιτίθεται σε μικρόσωμο εργάτη οικοδομής, ο καταλήγει στο έδαφος μετά τις γροθιές και κλωτσιές που δέχεται.



Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί η επίθεση του αντιδημάρχου στην άτυχη γυναίκα, η οποία μάλιστα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάρτυρες του πρωτοφανούς διπλού περιστατικού αναφέρουν πως μετά τις σκηνές «φαρ ουέστ» που εκτυλίχθηκαν την Κυριακή στην περιοχή των Λουτρών Ωραίας Ελένης, στην Κόρινθο, ο αντιδήμαρχος-μποξερ
απομακρύνθηκε από το σημείο του ξυλοδαρμού, ξεσκόνισε το παντελόνι του και... σουλουπώθηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Βεβαίως, είχε προλάβει προηγουμένως να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στις… πολεμικές τέχνες.



“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις