Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τσίπρας σε Σαμαρά: Τα πραξικοπήματα τελείωσαν με το Παλάτι – Θα μείνετε πολύ καιρό στα έδρανα της αντιπολίτευσης

Βαριά υπονοούμενα κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.


Πραγματοποιώντας αναφορά στα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από την υπό σύσταση εξεταστική επιτροπή για το πώς οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς έπαιξε ρόλο στην «αλλαγή μνημονιακής φρουράς» από την κυβέρνηση Παπανδρέου στην κυβέρνηση Παπαδήμου.







Μάλιστα ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στα όσα έγιναν τον Νοέμβριο του 2011 διερωτήθηκε: «Τι ακριβώς διημήφθη στις Κάννες όπου κ. Σαμαράς ταξίδεψε αντιμνημονιακός και επέστρεψε μνημονιακός; Και ο κ. Βενιζέλος ταξίδεψε αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επέστρεψε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά ή μάλλον όχι, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου αλλά πάντοτε αντιπρόεδρος» είπε ειρωνικά. Στις διαμαρτυρίες του πρόεδρου της ΝΔ ότι δεν πήγε ποτέ στις Κάννες ο Αλ. Τσίπρας απάντησε: «Ξέρω ότι δεν είχατε πάει στις Κάννες αλλά ξέρω επίσης ότι ήσασταν από τους πρωταγωνιστές του παρασκηνίου που οδήγησαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου η οποία δεν είχε πάρει λαϊκή εντολή να σχηματιστεί».

Διερωτήθηκε επίσης «κάτω από ποιες παρασκηνιακές διαδικασίες ανετράπη ένας Πρωθυπουργός μετά από 37 χρόνια;» αναφερόμενος στον Γ. Παπανδρέου και απαντώντας στα σενάρια περί οικουμενικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ο Πρωθυπουργός τόνισε με έμφαση:

«Σας ζήτησε κανείς να μπείτε σε οικουμενική περίοδο κ. Σαμαρά και δεν το είχα αντιληφθεί; Η νοσταλγήσατε την περίοδο των Καννών; Καθίστε εκεί στα έδρανα της αντιπολίτευσης γιατί θα μείνετε για πολύ καιρό. Στην ελλάδα τα πραξικοπήματα τελείωσαν μαζί με το Παλάτι. Μην περιμένετε άδικα. Τελεία και παύλα».
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις