Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Σαμαράς: Ανακριτική επιτροπή εάν χρεοκοπήσει η χώρα

Ανακριτική επιτροπή σε περίπτωση που η χώρα χρεοκοπήσει προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.


«Θα χρειαστεί Εξεταστική για την έξοδο από το μνημόνιο που ακυρώσατε, για το πιστωτικό γεγονός που πλησιάζει και για το μνημόνιο που έρχεται», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αν δεν γίνει συμφωνία, αν χρεοκοπήσει η χώρα, άλλη Επιτροπή, ανακριτική επιτροπή, θα κάνουμε».







«Εμείς να πράγμα ζητά: απλώς κυβερνήστε. Ξεχάστε την εύκολη δραπέτευση με νέες εκλογές ή δημοψηφίσματα.», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «ετοιμάζετε κατηγορητήριο για όσους κράτησαν τη χώρα όρθια, για όσους την κράτησαν μέσα στο ευρώ, αλλά θα καταλήξει σε κατηγορητήριο για την δική σας πολιτική».

Ακόμα εκτίμησε πως: «η κυβέρνηση δεν θέλει συναίνεση. Δεν ήρθε εδώ για να αναζητήσει την αλήθεια. Εχθρούς κατασκευάζει για να συγκαλύψει την πλήρη διάψευση των ελπίδων που είχε ο λαός» και υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδιώκει την σύγκρουση. Γιατί πήγε στην Ουάσιγκτον ο Υπουργός Οικονομικών; Για να μην πληρώσει κάποια δόση; Για να μαλακώσει την στάση του ΔΝΤ; Όχι, για να δώσει διαβεβαιώσεις ότι η χώρα θα συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις της και να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις με την τρόικα».

Αντ. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδιώκει την σύγκρουση»

«Ψάχνετε για συγκρούσεις. Δικά σας στελέχη προαναγγέλλουν πιστωτικό γεγονός σε λίγες μέρες. Δικά σας στελέχη μιλούν για δίλημμα αν θα πληρωθούν μισθοί ή τόκοι. Και δικά σας στελέχη μιλούν για την αριστερά του τίποτε», είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ και αφού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι Βουλευτής του «πήγε και προσέφερε συμπαράσταση στον δολοφόνο του Παύλου Μπακογιάννη», εκτίμησε: «έχετε χάσει τον έλεγχο. Ζητάτε παντού την κατασκευή εχθρών. Και κάνετε υποτίθεται περήφανη διαπραγμάτευση. Τόσο υπερήφανη που δεν έχετε φέρει την επέκταση της δανειακής σύμβασης στη Βουλή».

«Αγωνίζεστε για να κερδίσετε μερικές εβδομάδες, άντε μερικούς μήνες. Όμως αυτός ο χρόνος είναι χαμένος για τη χώρα», επεσήμανε ο Α. Σαμαράς και προειδοποίησε πως «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου μπορεί να βρεθεί ο ίδιος μέσα».

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις