Το βραδυ αποφασισα με μια φιλη και ενα φιλο να βγουμε για ποτο. Ολα κυλουσαν μια χαρα,μεχρι τη στιγμη που ηρθε ο σερβιτορος να μας ζητησει να πληρωσουμε και να φυγουμε γιατι οπως μας ειπε <<ο ιδιοκτητης δεν γουσταρε πουστηδες και τραβελια στο μαγαζι του>>.
Εγω του ειπα ότι θα φυγουμε μολις επιστρεψει η φιλη μου απο την τουαλετα για να μην μας χασει.
Τοτε εκανε νοημα και ηρθαν 5 ατομα.
Τα τρια ξεκινησαν να με σπρωχνουν προς τα πισω, με αποτελεσμα να χασω την ισορροπια μουκαι να πεσω κατω, στην συνεχεια με κλωτσαγαν σε ολο το σωμα και με εβριζαν.
Οταν ο φιλος μου προσπαθησε να με υπερασπιστει, τα αλλα δυο ατομα τον εσπρωξαν απο τις σκαλες και τον μαχαιρωσαν στο χερι. Εμενα με σηκωσε η φιλη μου με οδηγησε εξω και αμεσως ειδοποιησαμε την αστυνομια.
Η συμπεριφορα του αστυνομικου ηταν εξευτελιστικη. Μας πηγε ολους στο τμημα. Ο αξιωματικος υπηρεσιας γελαγε εις βαρος μου και επαναλαμβανε συνεχεια πως κουμαντο εδω μεσα κανει αυτος. Περα απο τα στοιχεια του ιδιοκτητη, οι αστυνομικοι αρνηθηκαν να μου δωσουν τα στοιχεια των αλλων ατομων.
Ζητησα νερο επειδη ζαλιζομουν και μου αρνηθηκαν.
Στην συνεχεια λυποθημησα λογω των εντονων πονων που ειχα.
Μεταφερθηκα στο νοσοκομειο με κριση ασθματος και σε κατασταση σοκ. Το κατάστημα είναι το OxyHall 2 και το Α.Τ. Αρτάκης στην Εύβοια
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου