Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Νέο Κυβερνητικό Συμβούλιο το απόγευμα της Τετάρτης

Νέα συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.  



Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στη νέα συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, η οποία θα ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα θα συζητηθούν θέματα φορολογικού ενδιαφέροντας που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση.

Την Τρίτη το κυβερνητικό συμβούλιο συνεδρίαζε επί τέσσερις ώρες. Ο Αλέξη Τσίπρα στην εισήγηση του τόνισε ότι «η ελληνική πλευρά, μέχρι στιγμής, έχει ανταποκριθεί στο ακέραιο σε όσα προβλέπει η απόφαση του Eurogroup της 20ης του Φλεβάρη. Έχει κάνει όσα περισσότερα βήματα είναι δυνατόν να γίνουν προς την πλευρά των ευρωπαίων εταίρων» επισημαίνοντας ότι «τώρα είναι η σειρά των εταίρων να κάνουν τα απαραίτητα βήματα προκειμένου και αυτοί να αποδείξουν έμπρακτα τον σεβασμό τους στη δημοκρατική ετυμηγορία των λαών».

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις