Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ακροδεξιοί Ουκρανοί προπηλάκισαν Βαλαβάνη και Ήσυχο στην Οδησσό (Video)

Αντιμέτωποι με μέλη του φασιστικού Δεξιού Τομέα βρέθηκαν, σήμερα, οι πρώην υπουργοί Νάντια Βαλαβάνη και Κώστας Ήσυχος, που επισκέπτονται την Οδησσό για επαφές με τις κοινότητες της ομογένειας.

   Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρώην υπουργός Νάντια Βαλαβάνη κατήγγειλε ότι μέλη της ακροδεξιάς ουκρανικής οργάνωσης τους ακολουθούσαν συνεχώς, ζητώντας τους "εξηγήσεις" για ποιο λόγο βρίσκονται στην Οδησσό.



   Τα μέλη της αντιπροσωπείας, στην οποία μετέχουν ο πρώην βουλευτής Βασίλης Χατζηλάμπρου και ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ένα εστιατόριο για να ξεφύγουν από τα ακροδεξιά στοιχεία και ζήτησαν τη βοηθεια του προξενείου και της ουκρανικής αστυνομίας.
   "Οι ακροδεξιοί μας έλεγαν ότι είμαστε εχθροί της Ουκρανίας" τόνισε η κ. Βαλαβάνη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ξένη αντιπροσωπεία ουσιαστικά προπηλακίζεται από ακροδεξιά στοιχεία στην Οδησσό.
   Λόγω των συνεχών παρενοχλήσεων, μάλιστα, δεν έγινε δυνατή η συνάντηση που είχαν σήμερα οι πρώην υπουργοί με μέλη της ομογένειας.
   Οι πρώην υπουργοί θα επιστρέψουν, αύριο, στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις