Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Οι πρώτες εικόνες μέσα από το Bataclan

Σε λουτρό αίματος κατέληξε η μέταλ συναυλία την οποία παρακολουθούσαν 1500 νέοι άνθρωποι. Σοκάρει η πρώτη εικόνα. 

Σχεδόν 1500 άτομα βρίσκονταν το βράδυ της Παρασκευής στη συναυλία των Eagles of Death Metal στο συναυλιακό χώρο Μπατακλάν, όταν εισέβαλαν οι καμικάζι, με
αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωής τους σχεδόν 90 άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί περισσότεροι.




Η επίθεση στο συναυλιακό χώρο, όπου βρίσκονταν ως επί το πλείστον νέοι άνθρωποι, ήταν η πιο αιματηρή από τις τρεις ταυτόχρονες, που πραγματοποίησαν οι τρεις ομάδες των επτά τζιχαντιστών.
Η βρετανική Mirror δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία από το χώρο όπου έγινε το λουτρό αίματος και στην οποία αποτυπώνεται η τραγωδία, την οποία περιγράφουν οι επιζώντες, από την πρώτη στιγμή.
Bataclan - Μπατακλάν - φωτό - αίματα - μέσα
Νωρίτερα σήμερα είχε δοθεί στη δημοσιότητα και το πρώτο βίντεο από τη συναυλία, τη στιγμή που αυτή διακόπτεται από πυροβολισμούς. Το σοκ φαίνεται στα μέλη της μπάντας, που ένα – ένα σκύβουν για να καλυφθούν.
Παράλληλα, δημοσιοποιείται βίντεο στο οποίο φαίνεται η ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το θέατρο, μεταξύ αστυνομικών και δραστών.
Το σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε ένας δημοσιογράφος της Le Monde από την έξοδο κινδύνου του χώρου,στο οποίο φαίνονται οι άνθρωποι να κρέμονται από τα παράθυρα και να πηδούν από αυτά για να σωθούν, εξακολουθούν να προκαλούν παγκόσμιο σοκ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις