Σοκαρισμένη από τα όσα συνέβησαν στην ίδια και στον σύζυγό της η Έλενα Χριστοπούλου. Περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν.
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η ίδια και ο σύζυγός της Πάνος Καλλίτσης, όταν άγνωστοι τους επιτέθηκαν με όπλα, περιέγραψε η Έλενα Χριστοπούλου.
Η σύζυγος του διάσημου κομμωτή, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από τις σφαίρες που δέχθηκε στο θώρακα και τα πόδια, διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του. «Ο Πάνος είναι καλά και θέλω να το πω για να ηρεμήσουν όλοι όσοι τον ξέρουν και τον αγαπούν», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».
«Δύο άνθρωποι με πιστόλια μας σημάδευαν στο κεφάλι. Η πρώτη σφαίρα πήγαινε για εμένα. Με έβγαλαν έξω. Τους είπαμε ''μην ξαναρίξετε''. Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής», είπε η Ελενα Χριστοπούλου, περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε το ζευγάρι, όταν δύο άτομα τους έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι τους και προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα που κρατούσε ο κομμωτής.
«Η επίθεση έγινε χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι αστυνομία να μπορώ να πω ότι είναι ληστεία αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες», είπε ακόμη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Σε ΦΕΚ με ημερομηνία 18 Μαρτίου ανακοινώνεται το τέλος των rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.
-
Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ, στο Λαγονήσι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
-
Ζει απομονωμένος σε ένα χωριό έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Μιχάλης Καλογεράκης.
-
Σεξ: Στις ταινίες οι ηθοποιοί υποδύονται και δείχνουν τις ικανότητες τους ανάλογα με το πόσο ...αληθινοί είναι.
-
Ο 33χρονος κατήγγειλε ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς Σφίγγοντας τα δόντια προσπαθεί να
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου