Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Νέο βίντεο εκτέλεσης αιχμαλώτων από τον ISIS

Στο βίντεο-ντοκουμέντο ένας γαλλόφωνος τζιχαντιστής εκτοξεύει απειλές κατά της Ισπανίας, ενώ προειδοποιεί για νέο λουτρό αίματος στην Ευρώπη.

Με αιματοχυσία απειλεί την Ευρώπη το Ισλαμικό Κράτος σε ένα νέο βίντεο φρίκης με εκτέλεση αιχμαλώτων, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Πέντε αιχμάλωτοι εκτελούνται εν ψυχρώ από κουκουλοφόρους τζιχαντιστές, επικεφαλής των οποίων είναι ένας γαλλόφωνος άνδρας, με ξανθά μακριά μαλλιά.
Παρά το γεγονός ότι το μήνυμα τρόμου είναι στα γαλλικά, ο δήμιος απειλεί την Ισπανία πως θα υποστεί τη σφοδρότερη από τις επιθέσεις που σχεδιάζει ο ISIS στην Ευρώπη, σε αντίποινα για τη συντριβή των μουσουλμάνων της Ανδαλουσίας πριν από περίπου 500 χρόνια. Μάλιστα, κάνει ειδική αναφορά σε Κόρδοβα και Τολέδο, υποστηρίζοντας ότι τα εδάφη της Ανδαλουσίας είναι μουσουλμανικά και δεν έχουν λησμονηθεί.
τζιχαντιστής -  εκτελεί κρατουμένους
Ο επικεφαλής της ομάδας των τζιχαντιστών διαμηνύει πως η Δύση θα γνωρίσει σύντομα αιματοχυσίες που θα κάνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στις ΗΠΑ και τη σφαγή στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο… να ξεχαστούν.
Σύμφωνα με αραβικές ιστοσελίδες, το βίντεο της εκτέλεσης φέρεται να έχει τραβηχτεί στα ερείπια κτηρίου που ισοπεδώθηκε από αεροπορική επιδρομή στη Νινευή του Ιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις