Έκτακτη είδηση..Χιλιάδες Ρώσοι αλεξιπτωτιστές διατάχθηκαν πριν λίγο, να είναι έτοιμοι για αναχώρηση..προορισμός Συρία!!!Έτοιμη η Μόσχα να κόψει τα πόδια της Άγκυρας!!!
Ραγδαία κλιμάκωση!!!
Πρίν λίγο ο Ρώσος Υπάμ Σεργκέι Σόιγκου,διέταξε τις Ρωσικές αερομεταφερόμενες μεραρχίες της Νότιας στρατιωτικής διοίκησης,να λάβουν οπλισμό συμβατικό, αλλά και
ραδιοβιολογικοπυρηνικού πολέμου και να είναι σε αναμονή για άμεση αναχώρηση για Συρία!!!
'Οπως σας είχε αναφέρει το dioptranews,απο το Σάββατο,θα βλέπουμε την Ρωσική στρατιωτική μηχανή να ξεδιπλώνεται με εντυπωσιακό ρυθμό,εν αναμονή τουρκικής επίθεσης στην Βόρειο Συρία.Η Μόσχα είναι αποφασισμένη να τσακίσει τους γκρίζους λύκους,δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία!!!
Ήδη στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη ΙL-76,έχουν λαβει εντολές να ''μαζευτούν''στις βάσεις εκείνες που σταθμεύουν με πλήρη φόρτο οι ρωσικές αεροματεαφερόμενες μεραρχίες!!!Οι ώρες που ζούμε είναι ιστορικές και προφητευμένες.Το dioptranews,παρακολουθεί στενά τα κοσμοιστορικά αυτά γεγονότα και θα σας κρατά ενήμερους!!!
Εντύπωση προκαλεί η εντολή στους ρώσους αλεξιπτωτιστές να λάβουν μαζί τους μέσα πυρηνικοχημικού πολέμου!!!Κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι πίστεψαν πως μπορούν να παίζουν με την Ρωσία.Φαίνεται πως έφτασε η ώρα να πληρώσουν...η Υπεραγία Θεοτόκος να φυλάει τα Ορθόδοξα αδέλφια μας και να τους χαρίσει μεγαλειώδη νίκη..
ΠΗΓΗ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Έως και 10.000 ευρώ πληρώνουν ξένοι και Έλληνες μεγιστάνες για μια νύχτα με πανέμορφα μοντέλα και όχι μόνο σε νησιά του Αιγαίου και ειδικότ...
-
Τάκης Ζαχαράτος και Έλενα Παπαρίζου επέστρεψαν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου NOX μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας.
-
Αυτό είναι απόλυτη ντροπή και σκάνδαλο!
-
Ένας Ελληνοαμερικάνος επισκέπτεται τον αδερφό του, βοσκό στην Κρήτη, έχοντας μαζί του έναν σκύλο ράτσας Αλάσκας.
-
Η επιλογή του ζυμαρικού παίζει ρόλο για το αγαπημένο μας φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου