Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Θρίλερ για την τύχη του 31χρονου ψαρά

Τα στοιχεία που έχουν αναστατώσει τους οικείους του, μετά το δραματικό τηλεφώνημα του Σαββάτου με το οποίο τους ζητούσε βοήθεια.

Του Σπύρου Λεβειδιώτη

Όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για τον εντοπισμό του 31χρονου εξανεμίζονται.


Το απόγευμα του Σαββάτου είχε βγει για ψάρεμα στον κόλπο της Επιδαύρου. Η μήκους περίπου 5 μέτρων πλαστική βάρκα στην οποία επέβαινε άρχισε να μπάζει νερά με αποτέλεσμα ο αλιέας να τηλεφωνήσει στα οικεία του πρόσωπα ζητώντας τους βοήθεια και ενημερώνοντάς τους παράλληλα για το σημείο που βρισκόταν, το οποίο προσδιορίζεται περίπου 2 ναυτικά μίλια ανοιχτά του αλιευτικού καταφυγίου Καλλονής.

Κατά την επικοινωνία του ο 31χρονος είπε πως δεν μπορούσε να βγάλει τα νερά από την βάρκα αλλά είχε μαζί του σωσίβιο στην περίπτωση που βρισκόταν στη θάλασσα. 

Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησαν οι έρευνες από ιδιώτες αλιείς στην περιοχή και στη συνέχεια έφτασαν σκάφη του Λιμενικού και ελικόπτερα. Αρχικά εντοπίστηκαν πλαστικές καρέκλες οι οποίες επέπλεαν στην επιφάνεια του νερού ενώ χθες το πρωί βρέθηκε και ένα σωσίβιο.

Μέχρι αυτή την ώρα ο 31χρονος, πατέρας δύο παιδιών, δεν έχει εντοπιστεί ενώ οι έρευνες από Λιμενικό και ιδιώτες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις