Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Άθεοι εισέβαλαν σε μπαρ στη Γαλλία και δεν σκότωσαν κανέναν

Συγκλονισμένη είναι η διεθνής κοινή γνώμη από την είδηση ότι ομάδα που δεν πρόσκειται σε καμια θρησκεία εισέβαλε χτες το βράδυ σε μπαρ του Παρισιού,
με αποτέλεσμα να μη χάσει τη ζωή του κανένας άνθρωπος.



Σύμφωνα με μαρτυρίες, ομάδα άθρησκων αποτελούμενη από τρεις άντρες και τρεις γυναίκες μπήκε άοπλη σε μπαρ στο κέντρο της πόλης και, μη φωνάζοντας τίποτα, κινήθηκε καθόλου απειλητικά προς ένα τραπέζι. Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας, χωρίς να σκοτώσουν κανέναν, κάθησαν να απολαύσουν ένα ποτό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι περίπου μία ώρα αργότερα τα μέλη της ομάδας σηκώθηκαν από το τραπέζι και, αφού πρώτα δεν πήραν κανέναν όμηρο, εγκατέλειψαν το μπαρ και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο με το οποίο απομακρύνθηκαν με μέτρια ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αναλυτές επισημαίνουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που άτομα που δεν ακολουθούν καμιά θρησκεία έχουν δράσει με αυτόν τον τρόπο, ενώ προειδοποίησαν ότι είναι πιθανό γεγονότα όπως αυτά να ξανασυμβούν στο μέλλον.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις