Σύμφωνα με το Reuters, εξαιτίας των πυροβολισμών σφραγίστηκε κι ο Λευκός Οίκος.
Οι εργαζόμενοι στο Καπιτώλιο διατάχθηκαν «να αναζητήσουν καταφύγιο» εντός του κτιρίου. Η αστυνομία κάλεσε επίσης όσους βρίσκονταν στο χώρο έξω από το συγκρότημα να καλυφθούν όπου μπορούν.
Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας του Καπιτωλίου απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, είπε όμως ότι η υπηρεσία θα εκδώσει σύντομα μια ανακοίνωση για το θέμα.
Σύμφωνα με τις αρχές από το Καπιτώλιο, ένας ένστολος δέχτηκε πυρά, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.
ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ κλίκαρε (ΕΔΩ) και ΚΑΝΕ LIKE
Πυροβολισμοί ακούστηκαν στο Κέντρο Επισκεπτών του Καπιτωλίου, ανέφεραν πηγές της αμερικανικής Γερουσίας.
Οι εργαζόμενοι στο Καπιτώλιο διατάχθηκαν "να αναζητήσουν καταφύγιο" εντός του κτιρίου. Η αστυνομία κάλεσε επίσης όσους βρίσκονταν στο χώρο έξω από το συγκρότημα να καλυφθούν όπου μπορούν.
Το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC μετέδωσε ότι το Καπιτώλιο έχει αποκλειστεί λόγω μιας ενδεχόμενης απειλής για την ασφάλεια. Ωστόσο, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Καπιτωλίου απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, είπε όμως ότι η υπηρεσία θα εκδώσει σύντομα μια ανακοίνωση για το θέμα.
Σύμφωνα με το Associated Press, μετά την πληροφορία για τους πυροβολισμούς στο Καπιτώλιο, αποκλείστηκε ο Λευκός Οίκος, αλλά και το Κογκρέσο.
Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο τον φρούραρχο του Καπιτωλίου, ο δράστης έχει συλληφθεί, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου