Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Κυβερνητική παρέμβαση για βίντεο κλιπ με “σκληρό τιμωρό της απιστίας” (βίντεο)

Ο τραγουδιστής σκοτώνει τον εραστή της γυναίκας του κι ύστερα ...της βάζει φωτιά! Δείτε το βίντεο κλιπ με τις σκληρές εικόνες που προκάλεσε σάλο στο Μεξικό!


Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης του Μεξικού έχει προκαλέσει βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Χεράρδο Ορτίζ καθώς όπως λένε αξιωματούχοι προωθεί τη βία κατά των γυναικών.

Στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι Fuiste Mia (Είσαι δική μου) ο Ορτίζ υποδύεται τον σύζυγο που πιάνει επ’ αυτοφώρω τη σύντροφό του να τον απατά.
Η αντίδρασή του; Πυροβολεί στο κεφάλι τον εραστή της γυναίκας του και στη συνέχεια παίρνει τη σύντροφό του, τη δένει και τη βάζει στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.
Gerardo Ortiz Fuiste Mia - Video Clip
Gerardo Ortiz Fuiste Mia - Video Clip
Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, και ενώ η αστυνομία πλησιάζει στο «σπίτι» του Ορτίζ, ο τραγουδιστής βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο στο οποίο μέσα βρίσκεται η σύντροφός του. 
Gerardo Ortiz Fuiste Mia - Video Clip
Gerardo Ortiz Fuiste Mia - Video Clip
Το υπουργείο Εσωτερικών του Μεξικού με ανακοίνωσή του ζητά από ΜΜΕ «να αποφύγουν να μοιράζουν υλικό όπως αυτό που προωθεί τη βία κατά των γυναικών». Η έκκληση ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει βρει ανταπόκριση, καθώς ήδη το βίντεο έχουν δει 20 εκατ. χρήστες του YouTube.
AP - Gerardo Ortiz - τραγουδιστής - Μεξικό - βιντεοκλιπ
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή υποστηρίζουν ότι «το τραγούδι αναφέρεται στο αγωνιστικό πνεύμα των ανθρώπων από την καθημερινότητά τους, χωρίς σε καμία περίπτωση να αποτελεί πρόκληση για κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά».
Δείτε το βίντεο κλιπ με τις, κατά τις μεξικανικές αρχές, σκληρές εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις