Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Θα παραλύσει η χώρα από την Πέμπτη 26/5/2016. Κλείνουν ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΝ τα λιμάνια όλης της χώρας

Με κινητοποιήσεις διαρκείας ενημέρωσαν με εξώδικο που επέδωσαν πριν από λίγη ώρα τα μέλη της ΟΜΥΛΕ το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση η απεργία ξεκινάει την Πέμπτη 26/5/2016 και θα είναι υπό τη μορφή επαναλαμβανόμενων 48ώρων απεργιών.

Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων δεν θα πραγματοποιείται κανένας απόπλους από το σύνολο των λιμανιών της χώρας.

Σε 24ώρες επαναλβανόμενες απεργίες όλοι οι υπάλληλοι των φορέων που θα οδηγηθούν σε ιδιωτικοποιήσεις. Μετά την ΟΜΥΛΕ θα ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, ενώ αναμένονται αποφάσεις από τα σωματεία και των υπόλοιπων εργατικών ομάδων.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η κυβέρνηση με διαδικασία fast track προχωρεί σε μια ακόμα ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ψηφίζει το ασφαλιστικό – φορολογικό το Σάββατο και Κυριακή 7-8/05/2016.
Τα συνδικάτα στην πολιτική αθλιότητα της Κυβέρνησης απαντούν με 48ωρη Γενική Απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο 6-7/05/2016.
Ήδη, έχει ληφθεί απόφαση για 24ωρη απεργία την Κυριακή 8 Μαΐου , τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά.

 Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν ΜΑΖΙΚΑ στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
 Να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο την Κυριακή 8 Μαΐου στην Πλατεία Κλαυθμώνος   ωρα 10:00 π.μ , καθώς και στις συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις.
 Να νεκρώσουμε την χώρα το τριήμερο 6-7-8 Μαΐου 2016.
 Να εμποδίσουμε την κυβέρνηση να ψηφίσει το Ασφαλιστικό.
Να ανατραπεί συνολικά η μνημονιακή πολιτική.
Να βάλουμε τέρμα στην κοινωνική εξαθλίωση.


ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Νεκρώνουμε την χώρα, ανατρέπουμε την πολιτική της κοινωνικής εξαθλίωσης και του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της Δημόσιας περιουσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις