Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ο Άνθρωπος ήθελε λεφτά!.... ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ... ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ... ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ....(PHOTOS-VIDEOS)

Peterson Denise Wilberforce
Κάποιοι από εμάς τον κ. Μαρτίνη του Ερυθρού Σταυρού τον μάθαμε από άλλη υπόθεση. Από το κτήμα Δρακόπουλου στα Πατήσια.

Όταν ο Μαρτίνης μαζί με τον τότε Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη προσπαθούσαν να το μετατρέψουν από ελεύθερο χώρο σε πολυόροφο εμπορικό κέντρο με ολίγον από πολιτισμό και αρκετό πάρκινγκ. Τότε οι κάτοικοι κατά την είσοδο τους στον χώρο στις 13/9/2009 βρέθηκαν αντιμέτωποι με χρυσαυγήτες και οννεδίτες που είχε καλέσει ο ο φιλάνθρωπος κύριος Μαρτίνης.
Ο επικεφαλής τους μάλιστα επεδείκνυε την κάρτα του καλού Σαμαρείτη που διέθετε! Μετά από κάποιες αψιμαχίες αποχώρησαν ηττημένοι.
Μάθαμε μετά ότι ο πρόσφατα τότε τοποθετημένος νέος πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού προσπαθούσε με καθαρά νεοφιλελεύθερη αντίληψη να ξεπουλήσει ότι μπορούσε από την περιουσία του ΕΕΣ.
Ο Άνθρωπος ήθελε λεφτά!

ΔΗΜΟΣΙΕΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK (ΕΔΩ)
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ!











Σπύρος Γεράρδης
Το 2007-8 (θα σας γελάσω), ένας τρελός σύντροφος Θέμης Καράλης με πήρε παρέα και μπουκάραμε στις τότε αποθήκες. Είχαμε υποψίες για το τι θα βρούμε αλλά ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του ΕΕΣ, Μαρτίνης, υποσχέθηκε να καθαρίσει άμεσα το αίσχος. Φυσικά και δεν το έκανε, φυσικά και ξαναμπήκαμε μετά από τρεις μήνες και αντικρύσαμε ακριβώς την ίδια εικόνα. Αφού ξαναέγινε ρόμπα, έδωσε εντολή και άδειασαν τις αποθήκες. Ουσιαστικά είχε μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε χαβούζα, για να μην πω υγειονομική βόμβα, καθώς είχαν παρατήσει εκεί ότι τους είχε περισσέψει (;) από τις δωρεές για τον σεισμό της Καλαμάτας του 1986. Τα περισσότερα φάρμακα εξάλλου είχαν ημερομηνίες λήξης από το 1998 έως το 2001, οπότε καταλαβαίνετε από πότε όλο αυτό το υλικό, που εκτός από ληγμένα φάρμακα περιείχε στρατιωτικά αντίσκηνα μέχρι και γεννήτριες, ήταν παρατημένο εκεί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις