Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Είδηση – BOMBA: Υπό κράτηση οι γονείς της Μαρίας-Ειρήνης! Δείτε για τι κατηγορούνται και τι θα απογίνει η μικρή… ΔΕΙΤΕ Ο πατέρας της μικρής Μαρίας-Ειρήνης μαθαίνει ότι η κόρη του βρέθηκε και ξεσπά στην κάμερα! (VIDEO)

Οι γονείς κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς και παραμέληση ανηλίκου

Το κοριτσάκι θα διανυκτερεύσει απόψε σε νοσοκομείο της Αττικής. «Με άφησαν να φύγω» φέρεται να είπε η μικρή Μαρία στις δυο γυναίκες που μαζί με έναν λιμενικό τη βρήκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Χαϊδάρι.
«Το παιδί το πήρε χέρι – Ξέρω περίπου ποιος είναι» κατήγγειλε ο Γιώργος Πρίντεζης, παππούς του κοριτσιού. «Έχω διαφορές με κάποιον, πιστεύω πως αυτός είναι» τόνισε.
Εδώ η μητέρα της μικρής:
Όταν έγιναν γνωστές οι πληροφορίες για τον εντοπισμό της, οι γονείς της μικρής βρίσκονταν στον Σκαραμαγκά και συγκεκριμένα στην μάντρα αυτοκινήτων του παππού της οικογένειας απ’ όπου εξαφανίστηκε χθες η Μαρία-Ειρήνη και σε λίγη ώρα αναμένεται να συναντήσουν το παιδί προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται πράγματι για την 3,5 ετών κόρη τους.
Δείτε τους γονείς της μικρής, λίγη ώρα πριν συναντήσουν τη νεαρή κόρη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις