Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Βαλς: «Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες μέτρα χωρίς απεργίες»

Τον θαυμασμό του προς τον Αλέξη Τσίπρα που κατάφερε να περάσει το πακέτο μέτρων που απαιτούταν για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου μνημονίου
«χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες» φέρεται να εξέφρασε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον Γάλλο ανταποκριτή της Liberation στην Αθήνα, Fabien Perrier, στη διάρκεια χαλαρής συζήτησης με Γάλλους δημοσιογράφους ο Βαλς ανέφερε: «Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες από τα μέτρα χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες.»
Manuel  réitère à : il envie  de passer un texte de 7500 pages sans amendement, sans grève.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Γαλλία «καίγεται» από απεργιακές κινητοποιήσεις και μαζικές διαδηλώσεις που συχνά καταλήγουν σε συγκρούσεις με την αστυνομία, καθώς οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις προωθούμενες ανατροπές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις