Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρρίετα Γιαννάκου

Δεν κατάφεραν οι γιατροί να την βγάλουν από την ΜΕΘ αφού οργανισμός της δεν άντεξε.

Κρίσιμη παραμένει η υγεία της Μαριέττας Γιαννάκου μετά το έμφραγμα που υπέστη στα τέλη Μαΐου.


Τη δικής της μάχη δίνει από το κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει διασωληνωμένη.

Πάντως πριν από λίγες μέρες οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» επιχείρησαν να αποσωληνώσουν την πρώην υπουργό προκειμένου να δουν πώς αντιδρά όμως η προσπάθεια αυτή δεν ήταν επιτυχής αφού ο οργανισμός της δεν άντεξε τη δοκιμή που έκαναν οι γιατροί και έτσι επέστρεψε άμεσα στην ΜΕΘ.

Η Μαριέττα Γιαννάκου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ έπειτα και από την αγγειοπλαστική στην οποία υπεβλήθη προκειμένου οι γιατροί να υποστηρίξουν το αναπνευστικό της σύστημα το οποίο είναι αρκετά βεβαρυμμένο λόγω του καρδιακού επεισοδίου αλλά και λόγω το χρόνιου πνευμονολογικού προβλήματος.

Στο πλευρό της πάντα βρίσκονται η κόρη της Ζωή και η αδερφή της.

Υπενθυμίζεται ότι το 2008 η κυρία Γιαννάκου είχε υποβληθεί σε επέμβαση ακρωτηριασμού του ποδιού της,  εξαιτίας επιπλοκών του σακχαρώδη διαβήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις