Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Κουμουτσάκος για COSCO: Η χώρα διασύρεται απο έλλειψη αξιοπιστίας

Σφοδρή επίθεση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ στην Κυβέρνηση για τον ΟΛΠ, τις συντάξεις, τους φόρους, αλλά και την πρόταση της για τον εκλογικό νόμο.

Για ψέμα και πολιτική εξαπάτηση, κατήγγειλε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας ότι, από χθες, 150.000
χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους μειωμένες.

«Κάθε μέρα που περνά ο λογαριασμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται βαρύτερος. Σύντομα έρχονται και τα εκκαθαριστικά της εφορίας και ο ΕΝΦΙΑ», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Για την COSCO είπε ότι από χθες η χώρα αντιμετωπίζει ένα ακόμη πλήγμα αναξιοπιστίας. «Η σύμβαση με την εταιρία που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή ήταν διαφορετική από αυτή που υπογράφηκε. Η χώρα διασύρεται από την έλλειψη αξιοπιστίας. Η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα και όχι στους υπουργούς του κ.κ. Δρίτσα ή Σπίρτζη», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον εκλογικό νόμο και για την χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Κουμουτσάκος είπε: «Αν ο κ. Βρούτσης δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει έναν εκλογικό νόμο με τη Χρυσή Αυγή, δεν έχω να σχολιάσω τίποτε. Νομίζω ότι αυτό δείχνει τα πολιτικά αδιέξοδα της κυβέρνησης». Σημείωσε δε ότι στη Βουλή θα φανεί αν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη συνωμοσία συνενοχής με την κυβέρνηση.



Για την απλή αναλογική είπε ότι είναι λανθασμένη επιλογή να μπει η χώρα σε κατάσταση κατακερματισμού, ακυβερνησίας και αδυναμίας να λαμβάνει ταχείες και αποφάσεις, όπως χρειάζεται η κοινωνία και η οικονομία. «Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει πειράματα ακυβερνησίας. Η προσφυγή της κυβέρνησης στο τέχνασμα της απλής αναλογικής δείχνει την αναζήτηση σωσιβίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις