Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δεν θα γίνει δημοψήφισμα στην Σερβία

Ξεκάθαρος ότι δεν θα γίνει δημοψήφισμα στη χώρα του, για την ένταξή της ή όχι στην ΕΕ, εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Βούτσιτς.    

Ο Σέρβος Πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα “ Bild am Sonntag” ότι η χώρα του δε θα
προχωρήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος αναφορικά με την ένταξή της ή μη στην ΕΕ, εξέλιξη που το Βελιγράδι υπολογίζει ότι θα συμβεί το 2020.

Απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας σχετικά με αναφορές που φέρουν το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να χρησιμοποιεί την επιρροή του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ο Βούτσιτς είπε: “Δε γνωρίζω τίποτα για τον Πούτιν. Αυτό που ξέρω είναι ότι μερικά κόμματα στη Σερβία υποστηρίζουν ανοιχτά για κάτι τέτοιο. Η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη: Δε θα υπάρξει δημοψήφισμα, άσχετα με τις πρωτοβουλίες που θα υπάρξουν,” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις