Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Από αύριο αρχίζει η εταιρεία που ανέλαβε το «έργο» από τη ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) για να κόβει το ρεύμα. Πλέον κόβουν το ρεύμα από την κολόνα!

Μέσα στις γιορτές του Δεκαπενταύγουστου άρχισαν να πέφτουν τα τηλεφωνήματα τους καταναλωτές της ΔΕΗ  για τα χρέη ακόμα και μερικών εκατοντάδων ευρώ.

Μόνο που τα τηλεφωνήματα δεν τα έκαναν υπάλληλοι της ΔΕΗ…

Αλλά μεγάλα δικηγορικά γραφεία… ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλοι μιας εταιρείας Μικάνικα άρχισαν να επισκέπτονται και τα πρώτα σπίτια…
Όπως μας μεταφέρει αναγνώστης που έχει καλή πληροφόρηση η 1η Οκτώβρη που λέει η ΔΕΗ στην ανακοίνωση της δεν ισχύει αφού με το που το δικηγορικό γραφείο μεταβιβάσει τον μη συμβιβασμό με τη ΔΕΗ, τότε η ΔΕΗ αυθημερόν στέλνει την εντολή διακοπής ρεύματος στο ΔΕΔΔΗΕ και αυτός με τη σειρά του προωθεί το email στην παραπάνω εταιρεία.
Σύμφωνα με την ίδια πληροφορία θα δούμε τις επόμενες μέρες καταναλωτές με χρέη άνω των 3.000 ευρώ να τους κόβεται το ρεύμα, αφού ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ασφυκτικό περιθώριο (δεν επιτρέπεται να κόβει το ρεύμα όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακατάλληλες – υπερβολικό κρύο και καύσωνες) ενόψει και του χειμώνα.
Όπως μας ενημέρωσε φίλος της σελίδας πλέον οι διακοπές ρεύματος ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ από το ρολόι, αλλά απευθείας από την κολώνα της ΔΕΗ, ώστε να μην έχουν την δυνατότητα οι καταναλωτές να το επανασυνδέουν!
Τέλος από προσωπική εμπειρία του γείτονα μου (άνεργος 5 χρόνια με 2 παιδιά) για οφειλή 10.000 ευρώ, σε επικοινωνία με το δικηγορικό γραφείο σήμερα του ζητήθηκε Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 3.500 ΕΥΡΩ  για να μην κοπεί το ρεύμα και το υπόλοιπο ποσό σε 36 ισόποσες δόσεις. Δλδ ζήτησαν από μακροχρόνια άνεργο ένα τεράστιο ποσό – την ώρα που τον ταΐζει η γειτονιά και η εκκλησία – το οποίο εδώ και 6 χρόνια κρίσης στα λιγοστά μεροκάματα – μερεμέτια που κάνει δεν το έχει βγάλει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις