Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

NTΡΟΠΗ ΜΑΣ! Που μας έχουν καταντήσει: 47χρονος άστεγος έκανε διάρρηξη για να μπει φυλακή-Ήθελε στέγη και τροφή

ΣΕ ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στο Βόλο, όταν ένας 47χρονος άστεγος αποπειράθηκε να κλέψει αυτοκίνητο και στη συνέχεια παραδόθηκε ο ίδιος στην Αστυνομία,
προκειμένου να φυλακισθεί και να σωθεί από το κρύο.

Το περιστατικό κατεγράφη από τους αστυνομικούς, όταν την νύχτα που πέρασε ο 47χρονος, με ένα κατσαβίδι έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου στην Νέα Ιωνία, δεν έκλεψε τίποτα και στις 3.00 τα ξημερώματα πήγε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και είπε στους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Οι αστυνομικοί άκουσαν την υπόθεση και αφού διαπίστωσαν με αυτοψία ότι ο 47χρονος, από τη Θεσσαλονίκη, τους έλεγε την αλήθεια, έμειναν εμβρόντητοι όταν τους ζήτησε να οδηγηθεί στη φυλακή για να εξασφαλίσει στέγη και φαγητό, λόγω της κακοκαιρίας.







Ο 47χρονος είναι άστεγος και άνεργος, μετακινείται πολύ συχνά μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βόλου, όπου διαμένει κατά διαστήματα, και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για μικροκλοπές.

Ο άστεγος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος επειδή όπως ορίζει η νομοθεσία παραδόθηκε αυτοβούλως, αλλά και επειδή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν υπέβαλε μήνυση για τη ζημιά και δεν έλειψε τίποτα μέσα από το όχημα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις