Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Μελάνια Τραμπ διοργάνωσε επίσημο δείπνο για να μη δουν τα Οσκαρ [εικόνες]

Το βράδυ της Κυριακής και ενώ η υφήλιος παρακολουθούσε την τελετή απονομής των Οσκαρ, η Μελάνια Τραμπ διοργάνωσε το πρώτο της δείπνο ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η σύζυγος του αμερικανού προέδρου προσπάθησε να κάνει ένα δείπνο χωρίς πολιτικές προεκτάσεις. Το θέμα της βραδιάς ήταν η «αναγέννηση της άνοιξης» και καλεσμένοι ήταν οι κυβερνήτες των πολιτειών των ΗΠΑ. Η Μελάνια Τραμπ είχε στείλει μάλιστα και πρόσκληση για το μη πολιτικό δείπνο: «Απόψε είμαστε ένα έθνος, αφήνουμε στην άκρη τις πολιτικές ετικέτες και τα κομματικά συμφέροντα».
Αλλά δεν υπολόγισε καλά τις προθέσεις του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ. Μόλις πήρε το μικρόφωνο για να χαιρετήσει και να μιλήσει, επιτέθηκε στο ασφαλιστικό σύστημα του Μπαράκ Ομπάμα: «Το Obamacare έχει τεράστια προβλήματα. Δεν θα το έλεγα μπροστά σε Δημοκρατικούς, θα το έλεγα μόνο σε Ρεπουμπλικάνους. Δεν περπατάει αυτό το σύστημα. Και θα χρειαστεί να το διορθώσουμε» είπε στην ομιλία του, ανεβάζοντας τους τόνους, ενώ συνεχάρη τον εαυτό του για το έργο του:




«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που προχωράει η πολιτική μας. Δώσαμε πολλές υποσχέσεις προεκλογικά, αλλά τις περισσότερες από αυτές τις υλοποιούμε», πρόσθεσε.

Η Ιβάνκα Τραμπ ήταν καλεσμένη στο δείπνο με τους κυβερνήτες. Ανέβασε, μάλιστα, όπως συνηθίζει, και μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει με τον σύζυγό της, Ζάρεντ Κούσνερ, με άψογα ρούχα:
«Μόλις γυρίσαμε στο σπίτι μας μετά από μια εκπληκτική βραδιά στον Λευκό Οίκο με τον @realdonaldtrump, @Flotus και 46 κυβερνήτες από όλη τη χώρα», έγραψε.
Χάρη σε αυτό το δείπνο, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παρακολούθησε την βραδιά των Οσκαρ, η οποία γινόταν στο Λος Αντζελες. Ενας συνεργάτης του είχε δηλώσει από την Παρασκευή ότι ο Τραμπ δεν θα την παρακολουθήσει γιατί «είναι πολύ αριστερή για το γούστο του». Επομένως δεν μπόρεσε να ακούσει τον εξάψαλμο που του έψαλλαν πολλοί καλλιτέχνες στα Οσκαρ. Ακόμη και ο παρουσιαστής της τελετής Jimmy Kimmel του την είπε:
«Ντόναλντ Τραμπ, ευχαριστούμε. Θυμηθείτε ότι πέρυσι τα Οσκαρ τα θεωρούσαν ρατσιστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις