Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Κραδαίνοντας ρόπαλα έφυγαν Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος από τηλεοπτικό σταθμό (βίντεο)

Έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα» είχαν συγκεντρωθεί αντιεξουσιαστές.  

Άναψαν τα … αίματα  έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα», κατά τη διάρκεια συνέντευξης του
βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρηςη. Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών , οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.
Η συνέντευξη διακόπηκε ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα», παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.

Όπως μετέδωσε το magnesianews οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, εμφανίστηκαν σαν έτοιμοι να μπουν σε μάχη με τους αντιεξουσιαστές  ενώ η αστυνομία είχε στήσει επιχείρηση για να διαφύγουν από το κτίριο χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Μαγνησία - Κασιδιάρης - Ηλιόπουλος - στούντιο Astra
Η ομάδα των Χρυσαυγιτών βγήκε από το γκαράζ του τηλεοπτικού σταθμού επί της οδού Κοραή, εξοπλισμένοι με κράνοι και ρόπαλα,  αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με τη βοήθεια της αστυνομίας. Οι Βουλευτές της ΧΑ μετά των συνοδών τους επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν χωρίς να ανοίξει μύτη.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να επισκεφτεί αύριο την Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης, κάτι που έχει ανάψει… φωτιά στις αρχές.
Αφορμή οι έντονες αντιδράσεις από διάφορους φορείς, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων που χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως «ανεπιθύμητο» στη Λάρισα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις