Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Καίνε εφημερίδες κατά της Νέας Τάξης

Ξεφεύγουν οι εγκάθετοι των παγκοσμιοποιητών

Άραγε θα δούμε τέτοια περιστατικά και στην Ελλάδα;
Το ροκ συγκρότημα από το Portland των ΗΠΑ «Portugal. the Man» κυκλοφόρησαν ένα «φιλοκομμουνιστικό», όπως χαρακτηρίζεται, μουσικό βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει το
κάψιμο της αντινεοταξίτικης αμερικανικής εφημερίδας «Infowars» και μία «εργαλειοθήκη» για «εκκολαπτόμενους κοινωνικούς μαχητής της δικαιοσύνης», προφανώς εκείνη της Νέας Τάξης.
Όπως μεταδίδεται, ολόκληρη η εκδοχή του βίντεο είναι κρυπτογραφημένη με 30 κρυμμένα «πασχαλινά αυγά» (κρυμμένα μηνύματα δηλαδή), τα οποία συνδέουν τον θεατή με μία ποικιλία εμπλεκόμενων παγκοσμιοποιητικών ομάδων και οργανώσεων, οι οποίες στηρίζονται από τον περιβόητο, Τζορτζ Σόρος, μεγάλες τράπεζες, εταιρείες και ενώσεις της Νέας Τάξης.
Τα «εργαλεία της αντίστασης» εμπεριέχουν μηνύματα όπως «Βοηθήστε τους πρόσφυγες», «πολεμήστε την κλιματική αλλαγή», «πιέστε για έλεγχο των όπλων», «Στηρίξτε τους Black Lives Matter» και πολλά άλλα παγκοσμιοποιητικά συνθήματα»

Στην διάρκεια του τραγουδιού ένας μετανάστης διαβάζει την εφημερίδα «Infowars» που είναι τυλιγμένη στις φλόγες και την πετάει να καεί (2.12′), με το μήνυμα σε αυτή την σκηνή να είναι: «Πολεμήστε τις hoax ειδήσεις», όπου hoax ότι δεν συμφέρει την Νέα Τάξη.
Το βίντεο, σχολιάζουν μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης, είναι γεμάτο με μαρξιστική προπαγάνδα, συμπεριλαμβανομένων του κομμουνιστικού-μαύρης δύναμης χαιρετισμού της «σφιγμένης γροθιάς», ενός «καπιταλιστικού γουρουνιού», παραπέμποντας έντονα καθεστώτα σε Κούβα και Βενεζουέλα, την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, αποθεώνει η ελληνική κυβέρνηση.
Δείτε το βίντεο με βάση τους παραπάνω συμβολισμούς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις