Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

EKTAKTO - Εντόπισαν οκτώ ύποπτα «τρομο - δέματα» στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για οκτώ ύποπτα δέματα που εντοπίστηκαν στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι τη Δευτέρα (20/3/2017).

Οι φάκελοι είναι όμοιοι με τους δύο φάκελους που εστάλησαν από την «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι.
Οι φάκελοι που έχουν ήδη κατασχεθεί κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και, όπως αποδείχθηκε, είχαν αποδέκτες πρόσωπα σε ευρωπαϊκές χώρες.


Οι κατασχεμένοι φάκελοι έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου και θα ελεγχθούν αρχικά για εκρηκτικούς μηχανισμούς και στη συνέχεια για τυχόν αποτυπώματα ή δείγματα DNA.
Σημειώνεται ότι η Αντιτρομοκρατική είχε εκφράσει φόβους για το ενδεχόμενο οι τρομοκράτες να πραγματοποιήσουν μαζική αποστολή δεμάτων θανάτου με αποδέκτες υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ΕΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις