Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

MEΛΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ... Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!!!!»

Μόλις τώρα διάβασα μια δημοσίευση κάποιου Νίκου Κωλέτση, που κοινοποίησε ο Δημήτρης Βασιλάκης (ακόλουθοι του Σώρρα και οι δύο), την οποία και παραθέτω αυτούσια, διότι θεωρώ ιδιαίτερα επικίνδυνη:

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ !!!!»
Μα καλά, δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας σ’ αυτή τη χώρα, να ασκήσει δίωξη γι’ αυτή την ανάρτηση; Ποιους ακριβώς απειλούν με δολοφονία οι Νικος Κωλετσης και Dimitris Vasilakakis; Αυτή η απειλή: «ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!!!!» σε ποιους απευθύνεται; Στον δικαστή που επέβαλε την ποινή φυλάκισης; Στον δικηγόρο κ. Λεπίδα; Στους μάρτυρες κατηγορίας; Σε ποιους άλλους;
Πολύ φοβάμαι ότι αυτή η ιστορία δεν τελειώνει με την καταδίκη του απατεώνα. Εκεί έξω υπάρχει μια ιδιαίτερα επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, που μπορεί να κάνει τα χειρότερα. 
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αυτή την περίοδο. Πολύ περισσότερο όταν καραδοκούν τόσοι ψυχοπαθείς μέσα στην Οργάνωση του Σώρρα, πολύ εύκολο να τους αφινιάσει κάποιος και να τους εξαπολύσει σε ακραίες «αποστολές». Όποιος νομίζει πως ήταν μόνο ο Μπαλαντίνας, δεν έχει καταλάβει ακόμα το μέγεθος της παράνοιας.
Αυτό μας έλειπε τώρα. Δεν μας έφταναν τα μνημόνια και η απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας, θα έχουμε τώρα και τον κάθε «λοβοτομημένο» να σπέρνει τον όλεθρο μέσα στην θολούρα του.
Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά φοβάμαι ότι θα έχουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα με δαύτους.

https://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις