Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ...!!! ΤΟ ΑΠΕ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΗΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΕΖΟΥΕΛΑ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ...!!!

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ...



Οι πρακτικές των κρατικών μέσων ενημέρωσης επί ΣΥΡΙΖΑ μας έχουν απασχολήσει αρκετές φορές. Νέο κρούσμα, ο ισχυρισμός του ΑΠΕ ότι οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν από την ψηφοφορία στο Ε.Κ. για τη Βενεζουέλα, ενώ όλοι ήδη γνωρίζουμε...

ότι Δ. Παπαδημούλης, Στ. Κούλογλου και Κ. Κούνεβα καταψήφισαν το σχετικό ψήφισμα.

Τι ισχυρίζεται από τη μία το κρατικό πρακτορείο και τι αναφέρουν τα επίσημα πρακτικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Το ανυπόγραφο δημοσιεύμα του ΑΠΕ έχει τον (ψευδή) τίτλο "Απείχαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία στο Ε.Κ. για τη Βενεζουέλα".

Όπως αναφέρει ο "άγνωστος" συντάκτης του κειμένου, "ψήφο αποχής επέλεξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη Βενεζουέλα.

Εκ παραδρομής έτσι, φάνηκε, όπως κατεγράφη στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, ότι οι ευρωβουλευτές Δ. Παπαδημούλης, Στ. Κούλογλου και Κ. Κούνεβα καταψήφισαν το σχετικό ψήφισμα, ενώ στην πραγματικότητα επέλεξαν να απόσχουν".

Το παιδαριώδες επιχείρημα δηλαδή που παρουσιάζει το ΑΠΕ, είναι ότι ψήφισαν μεν, εκ παραδρομής δε. Στην πραγματικότητα δηλαδή ήθελαν να απέχουν αλλά τελικά μπερδεύτηκαν και... πάτησαν λάθος κουμπί.

Τα επίσημα πρακτικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι ξεκάθαρα. Παπαδημούλης, Κούλογλου και Κούνεβα καταψήφισαν την καταδίκη του καθεστώτος Μαδούρο.

Όπως φαίνεται στη σελίδα 279 ( όπου έχει + είναι το ναι, όπου έχει - είναι το όχι, όπου είναι το 0 είναι παρών) οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν όχι.

Ότι οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν αρνητικά φαίνεται και από τη σελίδα του votewatch.eu



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις