Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

« ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ» …θα χωρίσουν τη συμφωνία! Ποια συμφωνία;

Αυτή που ορίζει δημιουργία μικρών κρατών, με υποτελείς κυβερνήσεις. Αδύναμους στρατούς και ανοιχτά σύνορα για να καταρρεύσουν οι επιμέρους εθνότητες, ώστε να
δημιουργήσουν τον ΕΝΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΟ ΛΑΟ και να επιβάλει το ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Ναι μεν ΣΥΜΦΩΝΙΑ, αλλά υπάρχει συμφωνία δίχως ΣΥΜΦΕΡΟΝ;
ΌΧΙ δεν υπάρχει.
Το όνομα του «οίκου» πρέπει να διαιωνιστεί, η ισχύς οφείλει όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά και να αυξηθεί, εδώ βασιλεύει η υπερηφάνεια και η αλαζονεία.
ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ επάνω στη ΜΟΙΡΑΣΙΑ.
Πότε;
Όταν έφτασαν στον διαμελισμό του πλουσιότερου κράτους της Ευρώπης.
Ποιο είναι αυτό το κράτος;
Σύμφωνα με τον συγγραφέα Dirk Müller και το βιβλίο «Show Down», η ΕΛΛΑΔΑ. Σύμφωνα και τις πολυπληθείς αποδείξεις του ε.α στρατηγού Αϋφαντή, η ΕΛΛΑΔΑ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των υποθαλάσσιων ερευνών που κάνουν διεθνείς εταιρείες (Νορβηγικές – Ιταλικές)στο Ιόνιο και κάτω από την Κρήτη, η ΕΛΛΑΔΑ. Εντός της Ελληνικής γης είναι κρυμμένοι αμύθητοι θησαυροί.
Όποια εταιρεία «καταλάβει» τα δικαιώματα, υπερισχύει των ανταγωνιστών.
Είναι ποτέ δυνατόν, η παλαιά Αυτοκρατορία, αυτή που πολέμησε εκεί στην άκρη του Νότιου Ατλαντικού για τα «Φώκλαντ», να παραμένει τρίτη στην ιεραρχία;
Είναι λογικό, ο ισχυρός που έφτασε ως τη Κινέζικη θάλασσα και «παρέδωσε» το 2000 το Hong-Kong στη Κίνα, να είναι η ρεζέρβα στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
Ο «κυρίαρχος των Ινδιών» αφαιρεί οικειοθελώς κομμάτια από το επίσημο ένδυμα που αγόρασε με «κόπο και αίμα», μα έως πότε σιωπηλά θα βλέπει συμμάχους και άλλες εταιρείες να καταλαμβάνουν δια του νέου «οικονομικού» πολέμου, όσα εκείνη αφήνει;
Έως πότε θα οπισθοχωρεί και θα αφήνει «έδαφος» πρόσφορο σε ανταγωνιστές;
Έως πότε το «Αγγλικό κόμμα» που αν όχι διοικεί, βρίσκεται στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδος από το 1823 θα «ανέχεται» Γερμανικές εταιρίες να πραγματοποιούν «απαλλοτρίωση» σε « δική της σφαίρα επιρροής» και μάλιστα στη γη της ΕΛΛΑΔΑΣ με τα πλουσιότερα κοιτάσματα;
Έγινε άραγε η Αγγλία μικρό κράτος με υποτελή κυβέρνηση που θέλει προστασία; Αργά ή γρήγορα η λογική θα επικρατήσει. Δημοψήφισμα εξόδου και κυβέρνηση μη υποτελή έφερε την ΕΞΟΔΟ. ΈΦΥΓΕ η ΑΓΓΛΙΑ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι πίσω από τα κράτη κρύβονται μεγάλες εταιρείες που «εξυπηρετούνται» και κάνουν «κουμάντο». Μέτρησαν «οι αγγλικές εταιρείες» τα «διαφεύγοντα κέρδη», είδαν το «μέγεθος της απώλειας» και τρόμαξαν από τον επερχόμενο «αφανισμό» τους.
Άρα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ χώρισαν την οικονομική συμφωνία!!!
Αλλαγή πορείας, στροφή 180 μοιρών, πλεύση προς παλαιούς φίλους.
Πρώτο ταξίδι της ΝΕΑΣ ΘΑΤΣΕΡ στην ΚΙΝΑ.
Κοιτάζει την Κύπρο και βλέπει ένα δεύτερο γνώριμο. Στην Αγγλική σφαίρα επιρροής και σε αυτή τη «ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ γη της ΚΥΠΡΟΥ», το «σώμα» του Τουρκικού στρατού εισβάλει για να διαπράξει το έγκλημα μα άλλος «εγκέφαλος» έχει καταστρώσει τη διχοτόμηση .Οι μαρτυρίες Ελλήνων στρατιωτών της ΕΛ.ΔΥΚ. του 1974 για την υποστήριξη των Άγγλων προς τους Τούρκους είναι διάσπαρτες. Έχουμε λοιπών την ιστορική ταύτιση των απόψεων και τη σύμπραξη στην διεκπεραίωση των κοινών στόχων. Η «πλατφόρμα» συνεργασίας υπάρχει, ζητά μόνο
ξεσκόνισμα, οι ανάγκες του σήμερα και τα υπέρογκα κρυμμένα αποθέματα στα βάθη των θαλασσών, όχι μόνο ενισχύουν την φιλία ΑΓΓΛΙΑΣ και ΤΟΥΡΚΙΑΣ αλλά τη δείχνουν ως ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ στο παιχνίδι της μοιρασιάς.
Από την άλλη πλευρά ο Ερντογάν βρίσκεται σε ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ. Η μεγάλη Τουρκία, το «καλομαθημένο παιδί» του Ν.Α.Τ.Ο. και των Ευρωπαίων έπαιζε πάντα ένα συγκεκριμένο ρόλο στην ιστορία. Τώρα τα «αφεντικά» ζητάνε από την Τουρκία να γίνει «Νέα Τουρκία», «μικρή και ευρωπαϊκή», «περιορισμένη», ώστε να λάβει θέση στη «γη της» το Κουρδιστάν, η μεγάλη Αρμενία και ότι άλλο σχεδίασαν οι εραστές του σκότους. Στον δημοκρατικά εκλεγμένο Ερντογάν έκαναν αρκετές απόπειρες δολοφονίας και ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, μα ακόμα αντιστέκεται και δεν λέει : ΝΑΙ . ( Η τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, Ψαρούδα – Μπενάκη προσφώνησε στην ολομέλεια της Βουλής τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Παπούλια και είπε: «Μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης») Η Τουρκία δε διαλαλεί το «μείωση της Τουρκικής επικράτειας» και δεν θα παραλάβει τα νησιά (τη γη της ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ που της τάξατε και την επιδοτήσατε με εκατομμύρια μουσουλμάνους στρατεύσιμης ηλικίας ).
Κατάληψη περίπατο ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ μετά την «ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ των λαθρομεταναστών – εποίκων ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, διότι δεν ανέχεται το «αμαχητί» υποχώρηση από όσα ΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ της δωρίσατε.
Φωνάζετε δεν φωνάζετε, γράφετε δε γράφετε, μα το μόνο που κάνετε είναι να διώχνετε την πολυπληθή Τουρκία από την Ευρώπη, να την σπρώχνετε στην αγκαλιά άλλων συμμάχων και να προετοιμάζεται την ΟΔΟ του Πολέμου, διότι το αιματοβαμμένο γραμμάτιο της Μικρασιατικής καταστροφής έληξε.
ΤΟΥΡΚΙΑ και ΑΓΓΛΙΑ τι ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Ποιος άλλος φέρνει βόλτες μόνος και απειλούμενος;
Ποιόν άλλον φοβάται η ισχυρή και δημοκρατική Ευρώπη του ΕΝΟΣ;
Όχι, δεν φοβάται τα «Ανοιχτά Ανατολικά Σύνορα» και την ειρηνική εισβολή εκατομμυρίων παράνομων Μουσουλμάνων(διότι προετοιμάζει την Πανθρησκεία του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ και τον έλεγχο της ανασφάλεια «των ανοιχτών συνόρων» δια των εμφυτεύσεων ΤΣΙΠ στους ανθρώπους ) αλλά τα «Ρωσικά σύνορα» και την «απειλή» των «Νέων Ευρωπαϊκών χωρών» στα οποία στέλνει στρατό ,άρματα και συστοιχίες πυραύλων…. Ο επονομαζόμενος των γραφών «απόγονος των ΡΩΣ».
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ.
Επεμβαίνει για να διαφθείρει τους διαφθείροντας τη γη.
Τα ανομολόγητα εγκλήματα κατά των «αποικιών» και η υπερηφάνεια θολώνουν το μυαλό, η ισχύ που χάνεται τυφλώνει τα μάτια και ξεσηκώνει τη ΝΕΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ. ΕΝΑΝ αντίπαλο υπολόγιζαν οι εραστές του εωσφορικού σχεδίου.
ΤΡΕΙΣ θα βρει η Νέα Τάξη πραγμάτων εμπρός της.
Και εσύ περιμένεις ακόμα ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ….
ΞΥΠΝΑ , Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ έχει αναλάβει τα ηνία των εξελίξεων.
Η ΕΛΛΑΣ παραμένει στα εξαμίλια και μένει ΑΜΕΤΟΧΗ του πολέμου. Η «βουλιαγμένη» από λαθρομετανάστες – έποικους ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και το ΕΛΛΑΣ κάτω από τα Τέμπη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, διότι τα «ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ » ΧΑΛΑΣΑΝ το σχέδιο, η ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ άλλαξε στρατόπεδο, άρα ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ και επίθεση κατά της Πατρίδας μας δεν κάνει.
Σήμερα ζούμε στο «χρόνο παράτασης», που δόθηκε.
ΈΛΛΗΝΑ δεν βρίσκεσαι σήμερα μέσα στις φωτιές που ανάβουν στα γειτονικά κράτη, διότι υπάρχουν ακόμα ΠΕΝΤΕ πραγματικοί ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ που προσεύχονται για την Πατρίδα.
ΈΛΛΗΝΑ το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας αν και σχεδιάστηκε άριστα, δεν θα γίνει, διότι παρεμβαίνει ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ των εναπομεινάντων Ορθόδοξων. Μετάνιωσε για τα σφάλματα της ζωής σου και γύρνα στο πετραχήλι του Ιερέα.
Βάλε πνευματικό Ορθόδοξο οδηγό και τα Μυστήρια της εκκλησίας στη ζωή σου.
Στην θύελλα κρατάνε οι ναυτικοί: «Αλάργα από τις στεριές », όμοια και εσύ κράτα στην φουρτούνα της Νέας Τάξης μακριά από τους «οικουμενιστές».
ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΕ εγκαταλείπουν οι ποιμένες τον ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟ και το Ορθόδοξο ποίμνιο . Ο χρόνος της παράτασης και το «κράτημα των 18 και του Ρως (+2) » τελειώνει (μα όχι το καλοκαίρι του 2017), «έσω έτοιμος» σε πέντε και μισή μετά την έναρξη ,άρετε το « εν μετάστασει» και ξεκινά η επιστροφή σου στα επίγεια .
Το Α και το Ω
Αλιεύς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις