Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Άκη στην φυλακή; Κάθαρση στους εξοπλισμούς τέλος;

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή; Ήταν μια κάποια λύση…
Σίγουρα ένα καλό άλλοθι ότι η κάθαρση στο χώρο των εξοπλισμών επιτεύχθηκε. Ο Τσοχατζόπουλος συνελήφθη, δικάστηκε, καταδικάστηκε, φυλακίστηκε. Η αποφυλάκισή του διχάζει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτό που δεν απαντήθηκε είναι αν μόνο ο ίδιος, ο Σμπώκος και ο Κάντας μπόρεσαν τη χρυσή εποχή των εξοπλισμών να κάνουν όσα έγιναν στους εξοπλισμούς και τώρα τα πληρώνουμε. Όχι μόνο σε χρήμα, αλλά και σε αξεπέραστα για την λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων προβλήματα.

Μόνος του έμπαινε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στα ΚΥΣΕΑ και έπαιρνε αποφάσεις; Κανένας δεν είχε καταλάβει ότι πολλά δεν πήγαιναν καλά; Όχι δα…

Και όσοι ακολούθησαν τις κυβερνήσεις Σημίτη τι έκαναν για να διορθώσουν γρήγορα τα λάθη; Μπορούσαν; Ναι, μπορούσαν αν είχαν ασχοληθεί. Δεν το ΄καναν. Γι΄ αυτό και για όσα σήμερα αντιμετωπίζουμε έχουν κι αυτοί σοβαρό μερίδιο ευθύνης.

Τώρα που ο Άκης Τσοχατζοπουλος βγήκε από τη φυλακή τελειώσαμε; Αυτή ήταν η κάθαρση στους εξοπλισμούς; Ποιος θα μας απαντήσει, γιατί ολοκαίνουργια και ακριβοπληρωμένα όπλα παραμένουν ανενεργά; Ποιος θα μας πει, ποιοι εκτός από τον Άκη,τον Σμπώκο και τον Κάντα ευθύνονται για άστοχες αγορές που όχι μόνο κανένας στρατιωτικός δεν ζήτησε, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είχαν καθολικά απορριφθεί;

Η κάθαρση βέβαια συνεχίζεται σ΄ ότι αφορά στρατιωτικούς. Ναι υπήρξαν κάποιοι που φαίνεται να “έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι”. Όμως υπάρχουν πάρα πολλοί που ταλαιπωρούνται μάλλον αδίκως. Το πως γίνονταν οι αγορές και πως λαμβάνοντας οι αποφάσεις είναι σ΄όλους γνωστό.

Ακόμη κι έτσι θα πείτε στους εξοπλισμούς κάτι έγινε. Κάτι βρήκαμε. Κάποιοι πλήρωσαν. Κι όπως σωστά έγραψε στο Militaire.gr ο Κώστας Φράγκος τη χώρα δεν την χρεοκόπησαν μόνο οι εξοπλισμοί. Άλλα πάρτυ ήταν πολύ, πολύ ακριβότερα. Και γι΄ αυτά ακόμη δεν έχει πληρώσει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις